Culinair Centrum Beverwijk

Het mooie van ons vak is dat je nooit uitgeleerd bent. Dat geldt ook voor ons als CCB team. In ons leerproces hebben we goed naar onze studenten geluisterd.

Een veel gehoord bezwaar ging over de hoeveelheid en het (te) hoge niveau patisserie (met name alle showstukken) bij de G.K. N4 opleiding

Daarom komen wij, na rijp beraad met de onderwijs staf van het SVO, met een vernieuwde opleiding Gespecialiseerd Kok N4, die je in één jaar kan afronden.
Lees verder >>>

Nieuw in ons aanbod!
Een Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.
Til het niveau van je desserts en buffetten in je bedrijf  naar een hoger niveau in
15 lesdagen (op woensdag) in de periode 30 augustus t/m 13 december 2017.
Lees verder >>>

Verder benutten wij onze vakantie met het “finetunen” en uitbreiden van onze bestaande Koks,- en Patisserie opleidingen en de Specialisatiecursussen; Kaas, Wijn, Gastronomie, Chemie en AGF.

Dit betreft o.a. het kunnen halen van een HACCP certificaat bij de koks N2 opleiding, een certificaat Allergenen bij de N3 opleiding en een CCB getuigschrift voor hen die Cum Laude afstuderen.


Klik hier voor ons complete aanbod >>>

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Opleiding. Bookmark de permalink.