In de keuken van Floris trakteert op 9-delig wijnarrangement

door | 6 jun 2013 | Nieuws

jrxg_logoFloris_2

In de keuken van Floris in Rotterdam bestaat inmiddels alweer 7 jaar! Reden voor patron cuisinier Floris Versluijs om zijn gasten een 9-delig wijnarrangement cadeau te doen. Gebruik maken van deze verwenactie kan op woensdag, donderdag en vrijdag in de maanden juni en juli.

Avondvullend culinair entertainment

Een bezoek aan In de keuken van Floris is meer dan zomaar een avondje uit eten. Het is een heuse smaakexperience. Alles draait om verrassende wijn-spijscombinaties en smaakbeleving en hoe meer zintuigen je gebruikt, des te intenser de ervaring.

lamingras

Avondvullend entertainment met zicht op de keuken waar alles terplekke wordt bereid. Iedere 25 minuten een gerechtje, dat samen met de wijn persoonlijk aan tafel wordt toegelicht. Floris werkt uitsluitend met dagverse producten en zo’n 70% is biologisch of biodynamisch.

Op het menu heerlijke lente- en zomerproducten, zoals lamsvlees, tamarillo, avocado, asperges, tuinbonen, scheermessen, morieljes, bosaardbeitjes…

jrxg

Geen vlees, geen vis, of liever vegetarisch? Ook dat kan, als je het meldt bij de reservering. En voor degenen die geen alcohol willen of mogen drinken, biedt Floris een 9-delig sappenarrangement.

Restaurant ‘In de keuken van Floris’

Honingerdijk 259, Rotterdam

Voor meer informatie en/of reserveringen:www.indekeukenvanfloris.nl