28 oktober: Uitreiking GaultMillau Awards 2014 in Amsterdam RAI


door | 22 jul 2013 | Nieuws

GM-nieuwsbrief-18-juli-beeld

The Wine & Food Association, GaultMillau Nederland en Amsterdam RAI bundelen hun krachten voor een feestelijk en veelzijdig B2B-evenement op maandag 28 oktober voor professionals werkzaam in de het hoge horeca segment. Voor het eerst worden de presentatie van de nieuwe GaultMillau gids en de uitreiking van de GaultMillau Awards 2014 gekoppeld aan de vakbeurs Fine Food Professional.

Fine Food Professional is de tegenhanger van Wine Professional: een vakbeurs voor de horeca waarbij het merendeel van de presentatietafels gereserveerd is voor fine food-leveranciers en -producenten. De overige beursruimte is bestemd voor de wijnhandel. De vakbeurs vindt plaats in de Forum Lounge van Amsterdam RAI (ingang E).

Het First Floor Restaurant van de RAI biedt ’s middags plaats aan de GaultMillau Lunch, een feestelijke bijeenkomst voor topchefs, -sommeliers en andere genodigden. Onder het genot van een aantal smakelijke gerechtjes en fraaie wijnen wordt hier in spanning vooruitgeblikt op de dingen die komen gaan: de GaultMillau Awards 2014!

In de namiddag verzamelen zich honderden GaultMillau-professionals, journalisten en andere genodigden in de Forumzaal voor de uitreiking van de jaarlijkse GaultMillau Awards en de presentatie van de nieuwe GaultMillau restaurant- en hotelgids.