Record voor Arnhemse wijnexpert

door | 7 jan 2014 | Nieuws, Redactie

Gouden onderscheiding

De Arnhemse wijnexpert Chris Alblas is voor de elfde keer als jurylid geselecteerd door de organisatie van het prestigieuze Concours Mondial de Bruxelles, dat dit jaar in Brussel wordt gehouden. Afgelopen jaar kreeg hij in Bratislava voor zijn 10de selectie een gouden pin opgespeld. Na elk concours worden de beoordelingen van de juryleden, die uit de hele wereld geselecteerd worden, door de organisatie op hun deskundigheid gecontroleerd. Voor de juryleden is het dan ook elk jaar afwachten of er weer een uitnodiging komt. Chris Alblas is de enige Nederlander die kan bogen op het record van 11 tickets voor dit internationale wijnconcours.

Meer info: Chris Alblas, 06 – 28242813

WineParis Vinexpo 2023