Let op: niet voor op de nuchtere maag!

door | 7 sep 2015 | Boeken en films, Nieuws

Postma, Michiel. Koken met drank

Ruige kost voor mannen
Steeds meer mannen nemen de plaats in achter het fornuis. Speciaal voor deze mannen, en omdat koken met drank nu eenmaal nóg leuker is, verschijnt dit najaar het kookboek Koken met drank. Met dit boek kunnen mannen de keuken pas echt op zijn kop zetten. Bekijk hier alvast een aantal alcoholrijke recepten. Let op: niet voor op de nuchtere maag!

Koken met drank is een ruig boek. Niks geen liflafjes en flauwekul, een drupje van dit, een toefje zus of zo. Dit is koken zoals het bedoeld is. Stevig, rijk aan calorieën en waarachtig lekker. Hoe dieper je in dit boek duikt, des te hoger het promillage van de recepten. Bier, wijn, cognac, rum, wodka, calvados, whisky, tequila, grappa: je kunt het zo gek maken als je wilt.

Koken met drank bevat meer dan vijftig gevarieerde gerechten uit alle delen van de wereld. Antwerps paardenstoofvlees, Spitfire chili con carne, Sauerbraten uit het Ruhrgebied of gegrilde zalmfilet gemarineerd in aquavit. Tel daarbij de vele geestige citaten van wereldberoemde ‘drankgebruikers’ die in het boek zijn opgenomen en de stoere what-you-see-is-what-you-get-vormgeving en je kunt eigenlijk maar één conclusie trekken: dit is een kookboek dat elke zichzelf respecterende kerel in de kast moet hebben staan!

  • Rauw, ruig en zonder poespas
  • Eenvoudige én spectaculaire kooktechnieken
  • Avontuurlijk kookboek voor mannen geschreven door een expert

Mosselen met Sambuca

Michiel Postma
Michiel Postma heeft jarenlang als kok in verschillende restaurants in Nederland en Duitsland gewerkt. Verder heeft hij meer dan zeventig kookboeken vertaald en vijftien kookboeken geschreven, waaronder twee DirkJan-kookboeken. Hij is werkzaam aan een Hogere Hotelschool als docent gastronomie en Food and Beverage.

Gegevens
Verschijningsdatum: november 2015
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789046820100
Aantal pagina’s: 144