Experience Summer Like Never Before

door | 7 feb 2017 | importeurs, Nieuws


Who’s ready for summer? Het duurt nog wel even natuurlijk maar het zijn onze favoriete maanden met vitamine D in overvloed voor de nodige boost, we ontwaken massaal uit onze winterslaap en we willen everywhere and anytime socializen. En hoe vieren wij Nederlanders die geliefde zomer? Juist, met heerlijke drankjes.

Wij zijn de brengers van het goede nieuws, want er is een nieuw drankje waar je spontaan verliefd op zal worden na de eerste slok; Belsazar Vermout. Het al eeuwenoude drankje Vermout, doet dit jaar opnieuw zijn intrede in Nederland. Vermout, versterkte wijn gecombineerd met kruiden, heeft de afgelopen jaren zijn opmars beleefd en is weer terug van weggeweest. Belsazar maakt enkel gebruik van Duitse wijn afkomstig uit het Zwarte Woud.

Belsazar is daar om jouw mooiste momenten onvergetelijk maken. Daar waar Vermout nu vooral bekent is als aperitief, l’hora del vermut om vijf uur, maakt Belsazar de wereld van Vermout onweerstaanbaar voor elk moment. Levensgenieters drinken Belsazar.

Kwaliteit, passie, gezelligheid en traditie worden samengebracht in één verleidende fles. Belsazar Vermout kan on the rocks, met een tonic of in een klassieke cocktail vorm gedronken worden. Jij bepaalt jouw favoriete combinatie van smaken terwijl je hoopt dat die zomer zo lang mogelijk duurt.

Laat je inspireren door de talloze cocktails van Belsazar. Voor elk moment, een andere Belsazar creatie, een andere smaak die jouw zintuigen op scherp zet.