Coravin Model Two Elite verkrijgbaar in nieuwe kleuren!

door | 22 nov 2017 | importeurs, Nieuws, Redactie

 

Het populaire model van Coravin, de Model 2 Elite, is vanaf nu verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren: red, gold, silver, rose gold, piano black, gloss white, candy apple red, matte black, champagne en hunter green. Het innovatieve wijnsysteem is dus niet alleen ontzettend handig maar ook nog eens stijlvol en passend in elk interieur.

Coravin Model Two Elite
Voor een beetje wijnliefhebber is de Coravin een musthave. Met het systeem kun je namelijk wijn uit een fles schenken zonder dat je deze hoeft te ontkurken. Ideaal als je bijvoorbeeld maar een paar glazen wilt schenken of als je een hele bijzondere fles hebt die je niet in 1 keer wilt opdrinken.

De Coravin werkt als volgt: een holle naald gaat door de kurk heen, zodat de wijn met één druk op de knop uitgeschonken kan worden. Vervolgens wordt bij het langzaam verwijderen van de naald uit de kurk, de fles gevuld met argongas, waardoor de overgebleven wijn niet oxideert. Omdat het een natuurproduct is, sluit de kurk de fles weer volledig af, waardoor de wijn maandenlang houdbaar blijft, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Voor wijnen met een schroefdop is een speciale cap verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid
De Coravin Model Two Elite is los verkrijgbaar vanaf €349,- of als set (met 2 capsules argongas) en is te vinden bij de betere kook-, woon- en wijnspeciaalzaken en webshops.

Over Coravin
Coravin is een van origine Amerikaans bedrijf dat zich volledig richt op het veranderen van de manier waarop wijn wordt geserveerd, verkocht en genoten. Coravin ontwerpt en verkoopt het Coravin Wine Access-systeem voor wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels en wijnhuizen. Coravin is ongeëvenaard in vakmanschap, ontwerp en maakt gebruik van gepatenteerde technologie om wijn uit een fles te schenken zonder de kurk eraf te hoeven halen. Wijnliefhebbers kunnen nu genieten van exclusieve wijnen die zijn afgesloten met kurken zonder de noodzaak te voelen de hele fles te consumeren, waardoor ze wijn van elke variëteit, jaartal of regio kunnen ontdekken. Met het Coravin-systeem, ’s werelds eerste product in zijn soort, blijft de resterende wijn in de fles na ontsluiting op natuurlijke wijze evolueren en kan de wijn op een later moment verder worden genoten aangezien de wijn nooit aan zuurstof werd blootgesteld. Ga voor meer informatie naar www.coravin.com.

WineParis Vinexpo 2023