HEMA lanceert feestelijk wijn-cadeauverpakking assortiment

door | 8 jun 2018 | importeurs, Nieuws

Negen verschillende wijnen met eigen verpakking als kant en klaar cadeau

Amsterdam, 8 juni 2018HEMA lanceert deze week in alle winkels en op de webshop een nieuw assortiment met wijn-cadeauverpakkingen. Vanaf nu staan maar liefst negen verschillende wijnen voor elke gelegenheid met een bijpassende, feestelijke ‘echt HEMA’ verpakking in de schappen. Al voor €9 heb je een mooi vormgegeven en lekker cadeau dat je niet eens meer hoeft in te pakken. Met dit permanente winkelschap voor cadeauwijnen wil HEMA zich onderscheiden door het bieden van gemak, design en snelheid.

Sleeves, kokers en boxen
Geen feest zonder een goede bubbel. De bekroonde Copa Sabia Reserva Brut en Copa Sabia Rosado worden nu nog leuker om te geven. Deze Cava’s zijn namelijk verkrijgbaar in drie feestelijke varianten met een vrolijke “sleeve”. Deze flessen hebben dus geen aparte cadeauverpakking nodig. Leuk om te geven of te krijgen en een feestelijk gezicht op tafel! Prijs: €9,00 per fles.

Wil jij je cadeau extra uitstraling geven? Dan zijn de Great Expectations (Sauvignon Blanc), Barrel Selection (Rousanne) en Navajas Rioja Crianza perfect. Deze flessen zijn verkrijgbaar in een feestelijke koker, die naast een mooie verpakking ook dient als bescherming voor de fles. In de koker zit ook een informatieboekje over de wijn. Het vrolijke design met stippen, strepen en confetti past bij elke speciale gebeurtenis. Prijs: vanaf €10,00 per fles.

In de luxe-categorie zijn de wijnen van Neleman en JEAN verkrijgbaar in een kartonnen box met een strak en herkenbaar design. De biologische, vegan friendly en CO₂ neutrale wijnen van Neleman komen in twee varianten: een rode box met daarin een rode blend van Monastrell en Tempranillo druiven en in een blauwe verpakking een witte wijn op basis van Spaanse en Franse druivenrassen. De rode wijn van JEAN komt uit de Loire en wordt gemaakt van de Gamay druif.  Prijs: vanaf €10,00 per fles.

Alle cadeauverpakking-wijnen zijn zowel in de winkels als via www.hema.nl verkrijgbaar.

HEMA wijnen
Wijnliefhebbers weten het al jaren: HEMA weet iedere keer weer unieke wijnen te selecteren, of het nu gaat om smaak of om verpakking. Begin mei 2018 kregen zij de internationale Excellence Award uitgereikt voor de beste Franse witte huiswijn. Ook andere wijnen uit het assortiment zijn al diverse keren in de prijzen gevallen of zeer positief beschreven door wijnkenners. Op hema.nl vind je regelmatig mooie wijnaanbiedingen. Zo bestel je gemakkelijk je favoriete wijn online, voor een aantrekkelijke prijs.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl