Vier nu je vriendschap met gepersonaliseerde wijnglazen

door | 17 apr 2020 | Geen categorie

Tag je partner in wine met GRAND SUD

Amsterdam, 17 april 2020 – Mis jij je partner in wine ook zo? Wijnmerk GRAND SUD heeft nu een sympathieke win-actie waarbij je een luxe set wijnglazen kunt winnen met elkaars namen erin gegraveerd. Je partner in wine krijgt dan een wijnglas met jouw naam erin en andersom, zo hoef je elkaar niet meer te missen!

Deze gepersonaliseerde wijnglazen wil je in huis hebben. Je hoeft alleen je partner in wine te taggen in het bericht op https://www.facebook.com/GrandSudWijnen/en dan maak je al kans op deze luxe set wijnglazen. Zo kom je samen deze gekke periode door en zodra het weer mag, wissel je de glazen om en proost je met je eigen glas van GRAND SUD. Daar word je toch blij van!? 

Op vrijdag 1 mei om 12:00 uur worden maar liefst 8 winnaars bekend gemaakt. De prijs bestaat uit twee glazen per winnaar met twee verschillende namen erin gegraveerd. Volg je GRAND SUD nog niet op Facebook, klik dan snel hier

WineParis Vinexpo 2023