Canei verbindt vrouwen met nieuwe botanicals en zero variant

door | 8 dec 2020 | importeurs

Tips voor de leukste thuisborrels bij een intieme girlsnight

De laatste maand van het jaar is aangebroken; het is december! Dit jaar is dat vooral de maand van de thuisborrels. Wat is er leuker dan een girlsnight met vriendinnen, moeder of dochter, en dat lekker @home. Het Italiaanse label Canei heeft vier heerlijke varianten toegevoegd: drie botanicals en een alcoholvrij. En wil je deze nieuwe smaken een feestelijk tintje geven, volg dan binnenkort de leuke thuisborreltips via Tiktok en Instagram met #Caneitip. Zo krijgt het chillen met je BFF of je mams een sprankelend en persoonlijk tintje. Canei verbindt vele generaties, voor de één een ontdekking en voor de ander een leuke hernieuwde kennismaking.

De bubbels op een rijtje
Canei  biedt zes lichte, sprankelende variaties. De nieuwe Botanicals zijn laag in alcohol met een percentage van slechts 7%. Ontdek de frisse Canei LEMON & GINGER, de spannende Canei PEACH & HIBISCUS en de kruidige ORANGE & SPICES voor € 4,49 per fles. Voor wie echt alcoholvrij wil gaan, is er nu ook de Canei 0.0%. Hét fijne alternatief voor een glaasje bubbels en de ideale partner-in-crime van elke mocktail. Deze kost € 3,79 per fles. De classics bestaan uit een witte verleidelijke Frizzante  Canei BIANCO en een zalmroze Canei ROSATO. Beiden hebben een subtiel zoetje en 8,5% alcohol en kosten € 3,75 per fles.

Alvast een eerste #Caneitip: Raspberry Bellini
De verfrissende en mousserende wijnen van Canei zijn het lekkerst als ze rechtstreeks uit de koelkast geserveerd worden of in combinatie met ijsblokjes. De Canei Bianco is bovendien zeer geschikt als lekkere basis voor cocktails. Denk eens aan een Raspberry Bellini: schep daarvoor een theelepel frambozensorbetijs in een gekoelde flûte. Schenk vervolgens 125 ml Canei Bianco voorzichtig in het glas. Of maak er een eigen versie van en ‘Do Your T(c)hing’.

Over Canei
Gemaakt met Italiaanse flair. Geklonken sinds 1975. Geïnspireerd door de zachte wind en de glooiende heuvels van het stadje Canelli in het Noord-Italiaanse Piemonte, noemde wijnmaker Luigi Bosca zijn geliefde creatie Canei. De bijzondere frizzante-wijn wordt gemaakt met de lokale druiven en kenmerkt zich door de lichtzoete smaak, de aangename bubbel en de natuurlijke fruitaroma’s.

Canei is landelijk verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop, Dirk, Deka Markt, Poiesz en Boon’s Markt. www.canei.com 
Volg Canei via de social media kanalen op Facebook via @canei.drinks en Instagram via @canei_drinks.