Support your locals in Arnhem met Valentijn Wijnproeverij

door | 30 jan 2021 | Geen categorie

Valentijn wijnselectie

SVBE Wijnprofessionals organiseert in samenwerking met Brasserie Thialf in Arnhem een Valentijn wijnproeverij op vrijdag 12 februari a.s. voor € 42,50 voor twee personen.
Wat kun je verwachten?
Een klein flesje Prosecco, drie proefflesjes van 100ml met witte wijn en drie proefflesjes van 100ml met rode wijn. De wijnen worden vergezeld door een antipasti met diverse Italiaanse hapjes, verzorgd door Brasserie Thialf. Hapjes kunnen ook vegetarisch.
Vind je het leuk om samen met je Valentijn op vrijdag 12 februari a.s. een toelichting op de wijnen te krijgen? Gebruik dan de code die je in je mailbox krijgt voor de Zoomproeverij die om 20:00 uur van start gaat en duurt tot 21:30 uur. Chris Alblas, vinoloog van de Wijnacademie, gaat je dan meenemen naar Italië en geeft uitleg over de wijnen. Op het programma staan na de Prosecco: Pinot Grigio, Soave, Verdicchio, Negroamaro, Chianti en Valpolicella ripasso.
De proefdoos wordt op vrijdag 12 februari overdag bij je thuis afgeleverd. Bezorging is alleen mogelijk in Arnhem en directe omgeving. Woon je verder weg, dan kun je ook meedoen als je zelf de Valentijns proefdoos bij Brassie Thialf in Arnhem afhaalt.

Woon je in Arnhem of directe omgeving? Bestel deze proeverij met hapjes: http://www.thialf.nu/brasserie/valentijnwijnproeverij

WineParis Vinexpo 2023