Online wijnproeverij Italië in Valentijnsweekend

door | 2 feb 2021 | Geen categorie

Arnhem- SVBE Wijnprofessionals organiseert in samenwerking met Brasserie Thialf op vrijdag 12 februari a.s. een wijnproeverij Italië. De kosten bedragen € 42,50 voor twee personen. Misschien wel leuk om je Valentijn met deze proeverij te verrassen!

Wat kun je verwachten?

Een klein flesje Prosecco, drie proefflesjes van 100ml met witte wijn en drie proefflesjes van 100ml met rode wijn. De wijnen worden vergezeld door een antipasti met diverse Italiaanse hapjes, verzorgd door Brasserie Thialf. Hapjes kunnen ook vegetarisch.

Zoomproeverij

De Zoomproeverij start om 20:00 uur en duurt tot circa 21:30 uur. Chris Alblas, vinoloog van de Wijnacademie, gaat je dan meenemen naar Italië en geeft uitleg over de wijnen. Op het programma staan na de Prosecco: Pinot Grigio, Soave, Verdicchio, Negroamaro, Chianti en Valpolicella ripasso. De proefdoos wordt op vrijdag 12 februari overdag bij je thuis afgeleverd. Bezorging is alleen mogelijk in Arnhem en directe omgeving. Woon je verder weg, dan kun je ook meedoen als je zelf de Valentijns proefdoos bij Brassie Thialf in Arnhem afhaalt.

Proefdoos Arnhem

Woon je in Arnhem of directe omgeving? Bestel deze proeverij met hapjes:

www.thialf.nu/brasserie/valentijnwijnproeverij