HEINEKEN Nederland en ISS Facility Services verlengen contract en vernieuwen samenwerking

door | 25 feb 2021 | Nieuws

Op de foto: Linda van Donk, manager HR HEINEKEN Netherlands Supply en Seth Halkes, directeur Sales, Excellence Centre & Corporate Affairs ISS Facility Services

HEINEKEN Nederland en ISS Facility Services verlengen en vernieuwen de samenwerking voor soft services op het gebied van integraal facilitair management. ISS is al sinds 2017 verantwoordelijk voor de facilitaire diensten binnen de verschillende kantoren en productielocaties van HEINEKEN. Op basis van een nieuw contract met duidelijke taken en verantwoordelijkheden werken beide partijen nu aan de implementatie van de vernieuwde samenwerking. In het nieuwe contract zijn onder andere duidelijke en vereenvoudigde processen vastgelegd, zijn de governance en facturatie aangescherpt en wordt gewerkt met een nieuw performance management systeem.

Communicatie, vertrouwen, transparantie en grotere flexibiliteit in service, volume en middelen vormen de basis van de vernieuwde samenwerking. De afgelopen maanden is er door de teams van HEINEKEN en ISS hard gewerkt om de nieuwe manier van werken goed in te richten. 

Linda van Donk, manager HR HEINEKEN Netherlands Supply  over de vernieuwde samenwerking:

“Een mooie volgende stap in onze samenwerking, waarin we veel scherper inzicht hebben in de HEINEKEN business behoefte, de ISS dienstverlening én toegevoegde waarde en bijbehorende kosten”.

Seth Halkes, directeur Sales, Excellence Centre & Corporate Affairs ISS Facility Services:

“Wij zijn trots op deze nieuwe meerjarige overeenkomst. Het bijzondere van dit nieuwe contract is, dat wij elkaar hebben weten te overtuigen dat een nieuwe inrichting van onze samenwerking nodig is om het beste in elkaar naar boven te halen en samen succesvol te zijn”.

Vertrouwen in succesvolle samenwerking

Ook Ariëlle van der Spek, manager Facility Services HEINEKEN Netherlands Supply is enthousiast over de nieuwe samenwerking die tot stand kwam nadat beide partijen elkaar de afgelopen jaren echt goed hebben leren kennen en de basis is gelegd om te komen tot een nieuw en beter contract:

“Heel typerend voor onze samenwerking is de beroemde quote van Henri Ford: “Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success”.

Rogier van Os, Key Accountmanager ISS Facility Service verheugt zich er eveneens op om de komende jaren nog intensiever met HEINEKEN te gaan samenwerken. “De vernieuwde samenwerking is gebaseerd op onderling vertrouwen en transparantie. Persoonlijk zie ik de komende jaren vol vertrouwen tegemoet. We gaan samen met HEINEKEN laten zien dat deze manier van samenwerken de way to go is”.

Op de foto: Linda van Donk, manager HR HEINEKEN Netherlands Supply en Seth Halkes, directeur Sales, Excellence Centre & Corporate Affairs ISS Facility Services