Moederdagactie Boerschappen & Breda Maakt Mij Blij: Asperges eten voor het goede doel!

door | 20 apr 2021 | Geen categorie

BREDA –  Deze Moederdag zetten Breda Maakt Mij Blij en Boerschappen alle moeders van Nederland in het zonnetje met een heerlijke Asperge-dinerbox. In de box zit een driegangen-aspergemenu voor 4 personen, waar je thuis van kunt genieten. Daarmee maak je niet alleen je moeder blij, je steunt er ook nog eens het goede doel mee. 

Boerschappen en Breda Maakt Mij Blij komen speciaal voor Moederdag met een bijzondere actie. Asperges eten voor het goede doel! Moederdag is een bijzondere dag voor elke mama: of je nu net moeder bent geworden, al jaren voor je kroost zorgt of misschien een kindje bent verloren. Dat geldt ook voor Thibaud en Carlijn, de mede-oprichters van Breda Maakt Mij Blij. Dit jaar vieren ze voor het eerst Moederdag met hun pasgeboren zoon Klaas, nadat ze in 2020 hun eerste zoon Sieb verloren. Thibaud:“De stichting Make a Memory heeft ons destijds enorm geholpen. Zij maken op verzoek van ouders belangeloos foto’s van ernstig zieke, terminale en overleden baby’s en kinderen. Deze foto’s geven de ouders een blijvende herinnering die enorm veel troost kan bieden. Met deze actie willen we iets terugdoen.

Actie voor alle moeders én stichting Make a Memory

Breda Maakt Mij Blij komt al ruim een jaar in actie voor uiteenlopende stichtingen en ondernemers die het zwaar hebben door de coronacrisis. Voor Moederdag wilden Carlijn en Thibaud graag een extra bijzondere actie opzetten. Samen met Boerschappen, een organisatie die al jaren actief is op de markt van boodschappenboxen en die voorvechter is van de korte keten, maakten ze de MoederdagBox. De MoederdagBox bestaat uit een drie-gangen-aspergemenu voor vier personen. Elke box levert 10 euro op voor Stichting Make A Memory. Het doel is om 20 duizend euro te doneren aan de stichting, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor gezinnen die een kindje verliezen.

Steun meerdere initiatieven met één box.

Als je de MoederdagBox bestelt, steun je naast de stichting Make a Memory en alle ouders die daarmee getroost worden, nog meer initiatieven. Zo zit de box vol met lekkernijen van Brabantse boeren die een goede prijs krijgen voor hun mooie gemaakte producten. Het driegangen-diner bestaat uit aspergesoep met gerookte zalm, het klassieke hoofdgerecht van asperges met roomboter, ham en een eitje en als dessert: hangop met rood fruit! Daarnaast zitten er in de box verse bieslook, aardbeien, krieltjes en appelsap om het feest compleet te maken.

Nederlandse wijn en champagne

Bij het kopen van de MoederdagBox kun je kiezen tussen een box met een fles wijn of eentje met een fles goede bubbels. De wijnen komt van Wijngaard de Rijsakker, die door de coronacrisis met een overschot van 5000 flessen Nederlandse champagne en prijswinnende wijnen zit. Als klap op de vuurpijl scoor je natuurlijk punten bij je eigen moeder, gezin of iemand anders die je wilt trakteren op een lekker diner! Consumenten kunnen de box laten thuisbezorgen of op 8 mei zelf komen ophalen bij de pick-up points van Boerschappen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Breda en Goirle, Eindhoven en Den Bosch.

De box kost €69,50 voor het menu met de witte wijn en € 77,50 voor het menu met de Nederlandse champagne. Proost op alle moeders!

De MoederdagBox is te bestellen vóór 2 mei op www.boerschappen.nl/moederdag