Ali B, Ronnie Flex & Sylvana IJsselmuiden in nieuw seizoen KRO-NCRV’s Donnie aan de kook

door | 25 apr 2021 | Nieuws

KRO-NCRV’s Donnie aan de kook is terug! Vanaf woensdag 21 april duikt rapper Donnie weer de keuken in om een vegan variant te maken van diverse gerechten. Na een succesvol eerste seizoen, waarvoor hij een Vegan Award kreeg, gaat hij dit seizoen een stapje verder in de vegan keuken. In deze nieuwe reeks dagen BN’ers Donnie uit om een vegan variant van hun lievelingsgerecht te maken. Lukt het Donnie om Ronnie Flex’ baked cheesecake, Sylvana IJsselmuidens zomerse snert en Défano Holwijns roti te veganizen? Dat beoordelen de BN’ers met een aantal ‘Donnies’. De druk voor Donnie is dus hoog: kan hij zijn zelfverkozen titel als beste vegan chef van de Benelux waarmaken?

Met Donnie aan de kook inspireert KRO-NCRV de kijkers om vegan gerechten uit te proberen. Met de nodige dosis humor praat Donnie tijdens het koken met zijn bekende gasten over uiteenlopende onderwerpen. In de eerste aflevering vertelt presentatrice en model Sylvana IJsselmuiden over de vooroordelen waar zij mee te maken kreeg na het winnen van de titel ‘mooiste vrouw van Nederland’. Ook praat ze openhartig over de periode dat ze baarmoederhalskanker had en over hoe zij met die diagnose omging. Met rapper Ronnie Flex bespreekt Donnie hun ervaringen als jonge vader en hoe dat hen heeft veranderd. Influencer Selma Omari praat openhartig over haar onzekerheden en de daaropvolgende plastische ingrepen.

Donnie aan de kook, vanaf woensdag 21 april wekelijks om 15.00 uur bij KRO-NCRV op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl

Bekijk hier de promo van dit nieuwe seizoen van Donnie aan de kook.

Promo Donnie aan de kook seizoen 2.mp4
116.46 MB