PLUS lanceert online wijnwebshop

door | 6 sep 2021 | Nieuws

PLUS introduceert haar online wijnwebshop. Met deze stap biedt de Beste Wijnsupermarkt van Nederland wijnliefhebbers een divers assortiment aan kwalitatieve wijnen voor een goede prijs met het gemak van thuisbezorging.
Met de komst van de wijnwebshop speelt PLUS in op de groeiende vraag naar kwalitatieve en betaalbare wijnen. Het online aanbod komt bovenop het assortiment in de winkels waardoor er een heel compleet aanbod is. Op wijnen.plus.nl kunnen klanten gemakkelijk online wijnen bestellen. Klanten kunnen al vanaf een enkele fles bestellen of er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een doos verschillende wijnen samen te stellen. De wijnspecialisten van PLUS ontdekken met regelmaat mooie wijnen en wijnhuizen en delen hun kennis om klanten te helpen bij het maken van een goede wijnkeuze, zowel in de winkels als online.   Elke Wolterink, Category Manager Wijn: “Met deze wijnshop willen we klanten van PLUS nog meer inspiratie bieden en kennis laten maken met nieuwe wijnen en wijnhuizen. De PLUS wijnwebshop is een plek waar wijnen een verhaal hebben en waar de wijnen tot aan de voordeur van de wijnliefhebber worden bezorgd.”  

Al 9 jaar Beste Wijn Supermarkt van Nederland
PLUS is al 9 jaar op rij de Beste Wijn Supermarkt van Nederland. Klanten beoordelen onder andere het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen. Ook de aantrekkelijkheid en de indeling van de PLUS-wijnafdeling zien klanten als een groot pluspunt.