Nieuwe Rueda Winefluencer bekend

door | 7 okt 2021 | Nieuws

Vlaamse Debbie van Dijck wint dit jaar de titel, prijs en reis.

Afgelopen 20 t/m 24 september deden maar liefst 50 Nederlandse en Vlaamse wijnfans mee aan de Rueda Winefluencer contest. Door originele Rueda (wijn) content te plaatsen op o.a. social media, streden de deelnemers om de titel Rueda Winefluencer, een bedrag van € 5000,- en een wijnreis naar D.O. Rueda. De Rueda Winefluencer is een jaar lang hét gezicht van D.O. Rueda in Nederland en België.

Rueda Winefluencer 2022: Belgische Debbie van Dijck
De Vlaamse Debbie van Dijck uit Brasschaat, ook bekend als @Goestingske, wist de jury te overtuigen door uitgebreid te bloggen over D.O. Rueda via een digitale wijnreis op een speciaal gemaakte landingspagina, maar ook met goede wijn-spijs combinaties, een Rueda wijnquiz, grid posts, stories en sappige Rueda fun facts met picture perfect beelden.

Jury aan het woord
Door de grote hoeveelheid enthousiaste en veelzijdige deelnames was het kiezen van de winnaar een uitdaging voor de speciaal geselecteerde Rueda Winefluencer jury, bestaande uit Sharon van Lokhorst van FavorFlav, India Donisi van WineSpiceGirl, Rueda Winefluencer ’21 Elianne en Laurence van As Cooked by Ginger.

“Dikke pré dat ze een eigen website heeft, ze schreef er ook een mooi artikel op en ik vond dat haar posts positieve vibes hadden. Ze gaven me een beetje vakantiegevoel. Daarbovenop heeft ze een mooie afwisseling van content gedaan die origineel en veelzijdig was. “

“Debbie is een leuke, vrolijke meid met lekker toegankelijke content, veel heerlijke Rueda wijn-spijs combinaties.”

Meer van Debbie in 2022
Kortom, het posten over Rueda, een digitale wijnreis, wijn-spijs combinaties, interactiviteit met haar volgers en de enthousiaste, diepgaande informatie over Rueda en de wijnen uit dit Spaanse wijngebied maakt Debbie van Goestingske de grote winnaar van dit jaar.

D.O. Rueda bedankt alle en juryleden van deelnemers van Rueda Winefluencer voor bijdrage en enthousiasme.

Meer over Rueda wijnen op www.ruedawijnen.nl