Nieuw: Gediplomeerd Wijnproefessional in 12 lessen

door | 4 nov 2021 | Nieuws

De nieuwe online wijncursus van De Grote Hamersma inclusief 9 flessen wijn

In Nederland wordt de laatste jaren iets minder wijn gedronken maar wel van betere kwaliteit. Veel mensen vinden wijn heel lekker, toch voelen velen zich nog onzeker als zij een breed assortiment zien bij de supermarkt, slijter of restaurant. Net voor de feestdagen -als de meeste betere wijnen worden gekocht- lanceert De Grote Hamersma een online wijncursus. Door middel van 12 hoofdstukken met video’s vergroot je je wijnkennis, die getest wordt via 120 multiple choice vragen. Uiteindelijk behaal je het officiële De Grote Hamersma® Wijnproefessional diploma.

“We laten onze cursisten uiteraard niet op een droogje staan”   
Kosten voor deze cursus bedragen €159,00, inclusief het benodigde cursus materiaal van 9 flessen wijn van 0,75l. die goed door het proefteam van De Grote Hamersma beoordeeld zijn. Zo kunnen cursisten het geleerde ook direct in de praktijk brengen. Via 120 multiple choice vragen verdeeld over verschillende thema’s, wordt ook de theorie getest. Met een voldoende score wacht je nog een mooie bonus. Niet alleen ontvang je het officiële De Grote Hamersma® Wijnproefessional diploma (staat schitterend boven je flessenrek), maar vanaf dat moment kun je als nieuw gecertificeerd Wijnproefessional je eigen proefnotities op De Grote Hamersma met alle andere wijnliefhebbers delen. Als best bezochte wijnwebsite van Nederland zijn dat er veel, heel veel.

Over De Grote Hamersma
De Grote Hamersma proeft, beoordeelt en beschrijft de beste wijnen die er in Nederland te koop zijn op www.degrotehamersma.nl. Deze zijn geselecteerd uit de meer dan 8000 wijnen die jaarlijks worden ingezonden door supermarkten, slijterijketens en (online) wijnspeciaalzaken. Blijf ook op de hoogte van actuele vondsten, koopjes en favorieten van De Grote Hamersma. Met trends en tips over de beste wijnen in de Nederlandse schappen.

WineParis Vinexpo 2023