Restaurant Noble* vanaf maart gesloten op zaterdag en zondag

door | 3 dec 2021 | Nieuws

Patron Cuisinier Edwin Kats wil omdenken en investeren in medewerkers

Vanaf 1 maart 2022 switcht Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch van zes dagen naar vijf dagen open per week met als sluitingsdagen zaterdag en zondag. Na uitvoerig overleg met zijn teamgenoten besluit Patron Cuisinier en SVH Meesterkok Edwin Kats dat dit de beste manier is om in de voorlopige krappe arbeidsmarkt de juiste kwaliteit te kunnen bieden. Dit betekent dat gasten vanaf het voorjaar bij Noble* doorlopend terecht kunnen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur.

Sinds 2016 is Noble in het bezit van een Michelinster en sinds 2020 heeft zijn restaurant Noble Kitchen bij de beroemde Bernardus Golf ook een ster in de rode gids. Edwin Kats: “We zijn allemaal super trots op wat we hebben bereikt de laatste jaren met beide sterren en andere mooie vermeldingen als kroon op ons werk. Zoals bij zoveel andere collega’s moeten we met name de laatste jaren steeds meer uit de kast halen om de juiste medewerkers te vinden. We merken steeds meer dat de nieuwe generatie horecaprofessionals weliswaar heel talentvol zijn, maar andere ideeën hebben over hun persoonlijke work-life balance. Daarom wil ik vooral omdenken, vernieuwen en positieve energie uitstralen naar gasten, medewerkers en indirect hun familie en vrienden.”

“We hebben best even wakker gelegen van deze ingrijpende beslissing; nog steeds willen veel gasten op de populaire zaterdag en zondag komen lunchen, dineren of iets daar tussen in. Vooral onze bereikbare locatie in het bourgondische Den Bosch en goede zakelijke markt heeft ons gesterkt in toch te kiezen voor de doordeweekse dagen.” aldus Kats.

Noble Kitchen wel het weekend open
Noble Kitchen* in Cromvoirt blijft in het weekend geopend, enkele medewerkers van Noble zullen afwisselend één weekend per maand het team van Noble Kitchen ondersteunen. Restaurant Noble blijft wel de mogelijkheid bieden om te openen voor speciale gelegenheden op zaterdag.

Over restaurant Noble
ENJOYING FOOD AND MORE … Een keur aan smaken, structuren en bereidingswijze met wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties. Met gebruik van pure ingrediënten, authentieke bereidingswijzen en begeleid door prachtige wijnen. En dat in een ongedwongen ambiance, in een stijlvol pand met een rijk culinair verleden – zo aangenaam kan het leven zijn! Bij restaurant Noble staat één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster. Noble beschikt tevens over een meeting room en Private Dining Room tot 14 personen. www.restaurantnoble.nl.