NabLab 0.0: Eerste event voor Europees no & low alcohol platform   

door | 16 mei 2022 | Geen categorie, Nieuws

3 en 4 april 2023: Inspireren, informeren en interactie in Amsterdam  

NabLab 0.0 is een nieuw internationaal platform voor merken en afnemers in de drankenindustrie. De initiators van het platform lanceren op 3 en 4 april 2023 de eerste grote Europese professionele beurs omtrent alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken staan voorop bij dit eerste ‘’no & low alcohol’’ event voor professionals. NabLab 2023 vindt plaats in het Taets Art and Event park in Amsterdam. NabLab wordt een tweedaags responsible business event met een internationaal breed scala van productinnovaties en introducties. Bezoekers maken kennis met start-ups en scale-ups maar zien ook stands en presentaties van wereldwijde spelers als Heineken, Diageo en Lyre’s Spirit Co. nablab.eu

Naast de presentatie van honderden verkrijgbare en nieuwe no & low dranken wordt er een compleet programma van internationale topsprekers samengesteld. Tijdens het evenement vinden er spannende finales van internationale competities plaats, zoals de NabLab Challenge powered by de gevestigde Brussels Beer Challenge en de eerste editie van de Mindful Mixologist. NabLab werkt bij de voorbereiding en organisatie samen met exclusieve partners waaronder Bidfood, Smit & Dorlas, Libbey, BloemBloem en Hotel Management School NHL Stenden.

Na het eerste evenement van NabLab april volgend jaar wil het platform zich doorlopend richten op de toenemende behoefte voor een gezondere levensstijl, aandacht voor het menselijk lichaam en verantwoord genieten.  Initiatiefnemers en partners ambiëren op middellange termijn het toonaangevende kennisinstituut voor Europa te zijn op gebied van innovatieve dranken met een laag of responsible 0% alcoholgehalte.

Over Servicecenter 4Hospitality
Servicecenter 4Hospitality beheert en ondersteunt diverse internationale netwerken en evenementen voor bedrijven en professionals actief in de Europese gastvrijheidsindustrie. Zij onderhouden en stimuleren contacten via verschillende labels en initiatieven, streven continu naar verbetering en verbinding van de industrie door gelijkgestemde professionals de mogelijkheid te bieden om ideeën uit te wisselen, zaken te doen en kennis te delen. S4H onderhoudt met meer dan 12.500 horecaprofessionals in heel Europa contact, met de belangrijkste focus op vier sectoren: Hotel, Onderwijs, Foodservice en Catering. servicecenter4h.com  

Keuze voor Amsterdam: Taets Art and Event Park
NabLab vindt plaats in Amsterdam, een stad die nu al voorop loopt op het gebied van het laag alcoholisch aanbod en die de ambitie heeft om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de belangrijkste 0.0 stad in de toekomst. Exclusieve locatie voor NabLab wordt Taets Art and Event Park, Nederlands erfgoed met 14.000 m², een unieke evenementenlocatie gevestigd in bijzondere rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam. Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. taets.com/