Garage proeverij met Bio Wijnen voor profs en liefhebbers in Amsterdam

door | 29 aug 2022 | Geen categorie

Op 3 september aanstaande organiseert Wines Unlimited een garage proeverij met voornamelijk biologisch/duurzaam geproduceerde en organische wijnen van het eigen continent. Een pure, rauwe locatie waarbij de aandacht uitgaat naar de kwaliteit van de wijnen en niks anders. Wines Unlimited staat voor “Affordable sustainable wines” en heeft 25 jaar ervaring in de wijnimport. Natuurlijk kun je ook wijnen halen in schitterende Amsterdamse grachtenpanden of luxe boutiques maar met de opzet van 3 september is je prijs kwaliteit ratio optimaal.

Openlucht zomer proeverij
Wines Unlimited, een authentiek klein, maar groeiende wijnimporteur organiseert haar jaarlijkse wijnproeverij dit keer op 3 september 2022 van 15:00 tot 18:00 uur. Tijdens deze proeverij worden verschillende duurzame, biologische en actuele wijnen gepresenteerd en geproefd. Maak op deze avond kennis met meer dan 70 Europese wijnen, exclusief geïmporteerd door Wines Unlimited en enkele partners. Niet alleen vloeien er duurzame wijnen, ook worden ‘gourmet bites’ van restaurant Apostrof geserveerd. Naast dit alles wordt de middag volmaakt met ‘happy tunes’ door de DJ Miss Carolina Moore.

De scala aan wijnen komen uit Oostenrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal, en variëren van rood tot rosé. Voor een ieder wat wils aangezien er ook genoten wordt van mousserende wijnen op deze bijzondere middag. Kom als echte wijnliefhebber of voor de gezelligheid en neem je vrienden mee! Een toegangsticket kost €15 per persoon.Wines Unlimited
Wines Unlimited is opgericht in 1998 door Sander Salburg. Sander werkt vanaf zijn 23e in de wijnhandel en heeft zijn passie en 25 jaar wijnervaring voorgezet in zijn eigen bedrijf. Wines Unlimited concentreert zich op betaalbare, duurzame, biologische en  zuivere wijnen die door kleine wijnproducenten uit Europa worden geproduceerd en exclusief geïmporteerd om zo de Carbon Footprint zo klein mogelijk te houden. Alle wijnen zijn voorzien van een keurmerk HVE3 en/of een biologisch keurmerk. Om Wines Unlimited nog bijzonderder te maken, de wijn wordt niet verkocht in winkels en webshops, hierdoor wordt de exclusiviteit van de horeca ondernemer gewaarborgd. Nóg meer reden om naar de Zomerproeverij te komen denken wij zo. Voor meer informatie en locatie van het evenement zie hier.