Toonaangevend Sherryhuis kiest voor Well of Wine

door | 7 sep 2022 | importeurs

Williams & Humbert presenteert zich op 12 september gedurende de grote overzichtsproeverij van Well of Wine

Sassenheim, 16 augustus 2022 – Het fameuze Sherryhuis Williams & Humbert is nu beschikbaar bij Well of Wine. Het toonaangevende wijnhuis voert meerdere lijnen kwaliteit Sherry waaronder Fino ‘Pando’, Manzanilla ‘Alegria’ en ‘Dry Sack’. Daarnaast ook de 15 jaar gerijpte prestige Sherry’s onder de naam Don Zoilo. Als eerste presenteert Williams & Humbert een biologische jaargang Sherry, uniek in de wijnwereld. Williams & Humbert heeft voor Nederland het in Sassenheim gevestigde importbedrijf Well of Wine aangewezen als landelijke importeur.

Dit jaar is de grote overzichtsproeverij van Well of Wine terug van weggeweest. Op maandag 12 september introduceert Williams & Humbert haar kwaliteitswijnen, die vanaf nu beschikbaar zijn bij Well of Wine. Daarnaast presenteert nog een dozijn wijnnmakers ruim 150 wijnen en uitzonderlijk gedistilleerde producten tijdens dé herfst & najaar presentatie van 13.00 tot 18.00 uur. Als horeca professional kun je hierbij zijn! Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via onderstaand adres:

Herfst & najaar presentatie
Datum:          12 september 2022
Tijd:              13.00 tot 18.00 uur
Locatie:          Well of Wine BV: Wasbeekerlaan 24, 2171AE Sassenheim
Telefoon:        070 406 65 75
E-mail:           info@wellofwine.nl
Website:         www.wellofwine.nl 

Well of Wine is gevestigd aan de A44 bij de watertoren van Sassenheim, pal tegenover het trein station.

Over Well of Wine
Well of Wine is een niche importeur met één van de breedste collecties biologische en biodynamische wijn in Nederland. Tevens ‘vins naturelles’ en Vegan wijnen. De inkopen worden geadviseerd door ‘wijnkoper van het jaar’ Nico McGough. Well of Wine levert aan particuliere wijnliefhebbers, maar vooral ook aan wijnwinkels, kwalitatieve HoReCa en afnemers uit het bedrijfsleven. Well of Wine leverde alle wijnen aan Air France-KLM voor hun ‘Biologische Wijnfestival’ aan boord van World Businessclass.         
De totale collectie van Well of Wine omvat zo’n 800 verschillende wijnen uit alle hoeken van de wijnwereld. Daarnaast ook één van de allerbeste bronwaters ter wereld, Mondariz uit Galicië.

Well of Wine is tevens landelijk importeur van vier superbe gedistilleerdhuizen uit Frankrijk, Michel Couvreur – Malt Whisky, A.E. Dor – Cognac, Laberdolive – Bas Armagnac en Lelouvier -Calvados. In alle gevallen importeert Well of Wine óók het zeldzame jaargangs gedistilleerd van deze huizen.

WineParis Vinexpo 2023