Rueda Winefluencer 2023 is van start!

door | 20 sep 2022 | Nieuws

Vanaf maandag 19 t/m vrijdag 23 september kan iedere wijnliefhebber op Instagram meedoen om Rueda Winefluencer 2023 te worden. Diegene die door de jury wordt gekozen tot Winefluencer ontvangt een salaris van € 5000,-, met dit jaar een winnaar in Nederland én in België.

Het Spaanse wijngebied Rueda is op zoek naar dé wijnliefhebber die het wijngebied in 2022 wil vertegenwoordigen op social media.

Wie wat winefluencer? Ja precies, een wijn influencer inspireert en informeert zijn/haar volgers over wijnen. En de Rueda Winefluencer doet dat – precies – voor Rueda!
 
Hoe word je Rueda Winefluencer?
Volg de pagina @RuedaWijnen, plaats jouw Rueda content, tag @ruedawijnen in jouw berichten en gebruik je #TasteRueda. De vakjury, Rueda Winefluencers Elianne en Debbie, kiezen de winnaar op basis van kwaliteit van de content, persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt delen. Laat vooral veel van jezelf zien!

Lees hier alles over Rueda Winefluencer 2023.