Openingsaanbieding Wijnvignet in Arnhem

door | 30 sep 2022 | Nieuws

Arnhem is een wijnwinkel rijker! Vinologen Jeroen van Hunnik (Nobel Wijnkoperij) en Chris Alblas (SVBE Wijnprofessionals) zijn op het adres Oude Velperweg 52A te Arnhem een nieuwe wijnwinkel gestart. Liefhebbers van onder meer Salentein, Santa Rita, Yalumba, Kendall-Jackson en Bollinger kunnen nu ook in Arnhem terecht voor deze wijnen, want de nieuwe wijnwinkel heeft zich aangesloten bij de Wijnkring. De winkel is op van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur geopend. De winkel sluit op dinsdag en woensdag om 18:00 uur en op donderdag en vrijdag om 19:00 uur. Op zaterdag sluit de winkel om 16:00 uur. Op afspraak is winkelbezoek ook mogelijk op zondag en maandag.

Wijnaanbod

In de winkel zijn de aanbiedingswijnen van de Wijnkring te vinden, zoals de instappers van Salentein: Portillo en de duurdere wijnen van Kendall-Jackson: Vintner’s reserve. Een breed en betaalbaar gamma. Daarnaast heeft vinoloog en sommelier Jeroen van Hunnik een neus voor mooie wijnen uit Italië en Oostenrijk. Het assortiment wordt aangevuld met een breed assortiment biologische en biodynamische wijnen uit de import van vinoloog Chris Alblas. Denk daarbij aan wijnen van Bodegas Tempore (Bajo Aragon), Bodegas de la Pinoso (Alicante), Bodegas Vegalfaro (Utiel-Requena), Bodegas Arriezu (Rueda en Rioja), Weingut Brüder Dr Becker (Rheinhessen), Château Couronneau (Bordeaux) en Château L’Hospital (Graves/Bordeaux). Eind oktober wordt het weer aangevuld met biologische wijnen van La Lastra uit Toscane (Vernaccia di San Gimignano en Chianti Colli Senesi).

Openingsaanbieding Wijnvignet

Chris Alblas, aanbevolen docent van de Wijnacademie, organiseert jaarlijks cursussen voor beginners en gevorderden. Dit najaar is er een speciale openingsaanbieding: twee avonden met name theorie met begeleidende wijnen (zes per avond) en een afsluitend avond waarin een aantal wijnen gecombineerd worden met diverse kazen. De derde avond wordt afgesloten met een examen en (bij voldoende punten) het wijnvignet! Verrijk je basiskennis met deze cursus voor slechts € 95,00 p.p. (inclusief cursusboekje, wijnen, kaas, examen en diploma). Data: 21 oktober, 4 november en 18 november 2022. Aanmelden/meer informatie: Chris Alblas, 06-28242813 e-mail: alblas@svbe.nl