Pitch PR breidt team uit met Sandrine Snoek

door | 9 jan 2023 | Geen categorie

Per 1 januari 2023 is Sandrine Snoek in dienst getreden bij Pitch PR als consultant PR en Communicatie. Zij zal zich voornamelijk gaan richten op het genereren van naamsbekendheid voor verschillende opdrachtgevers binnen de food, lifestyle en wijnwereld. Vertegenwoordiging van wijnregio’s en wijnmerken zal een belangrijk onderdeel van haar functie worden.

Voordat Snoek bij Pitch PR in dienst trad, had zij al enige ervaring opgedaan in de wijn PR en ook werkte ze als accountmanager voor verschillende reisplatforms. Naast haar vinologendiploma heeft zij een academische achtergrond in international management en de Franse taal.

Over Pitch PR:

Een trendsettend digital PR bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality labels in de Benelux. Al bijna 17 jaar hebben wij een sterke focus op de foodie en wijn business en creëren wij campagnes die uitblinken in smaak, innovatie, duurzaamheid of een ijzersterke prijs/kwaliteit. Wij analyseren, creëren en activeren merken, en voeren dagelijks dialoog met alle media, influencers en bloggers in de wereld van food, wine, spirits & hospitality. Onder onze klanten bevinden zich retailbedrijven, FMCG brands, wijngebieden, horeca concepten en dranken.

www.pitchpr.nl                             

WineParis Vinexpo 2023