Horecava 2023 succesvol met meer dan 61.000 bezoekers.

door | 14 jan 2023 | Nieuws

De toekomst is begonnen op Horecava 2023

Er was weer een Horecava en wat een feest was dat! Eindelijk was er weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en innovaties te proeven, ruiken en voelen. Horecava was altijd al de grootste en meest innovatieve horecabeurs van de Benelux en nu innovatie noodzaak is, was deze Horecava de start van een geheel nieuwe tijd binnen de horecabranche. Innovaties en duurzame oplossingen die op Horecava 2023 gelanceerd zijn, gaan het volgende decennium bepalen.

Van circulariteit tot verpakkingsoplossingen, van grote veranderingen in de manier waarop de horeca omgaat met personeel tot de normalisering en acceptatie van plant based food. De toekomst van de horeca zag  je voor het eerst op Horecava. Op Horecava vond de ondernemer dé oplossingen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af kwam, van nieuwe wetgeving op het gebied van duurzaamheid, personeelstekorten en prijsstijgingen.

Een RAI vol horecabeslissers

In totaal waren er ruim 61.000 bezoeken op Horecava 2023. Om de beurservaring voor iedereen, publiek én exposant, zo aangenaam en effectief mogelijk te maken, heeft Horecava gewerkt met een data gedreven wervingssysteem. De voorspellende modellen die voortkomen uit deze data en analyse, geven namelijk goed weer welke doelgroep  het beste aansluit op de wensen en doelen van de Horecava exposant.

En deze strategie heeft succes gehad. Het percentage (eind)beslissers in de bezoekersgroep is significant hoger dan in voorgaande jaren. Het percentage beslissers is gestegen met 16% en het aantal niet beslissers is gedaald met 35% ten opzichte van 2020.

Horecava 2024

Deze Horecava smaakte naar meer en van 8 januari tot en met 11 januari 2024 komt er dan ook weer een Horecava. Meer informatie over Horecava is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

WineParis Vinexpo 2023