Je eigen gepeRRRRsonaliseerde borrelplank

door | 28 jul 2023 | importeurs

Of beter: een drie meter lange mega borrelplank voor familie en vrienden

De zomervakantie is voor de meesten al begonnen, het perfecte moment om op het leven te proosten met een goed glas Gato Negro. En hoe kan dat beter dan met een borrelplank die je deelt met vrienden, familie of je geliefde. Na een geslaagde najaarsactie vorig jaar, speelt Gato Negro wederom goed in op dit genietmoment: bij elke gekochte fles Gato Negro maak je kans namelijk op een van de 250 gepersonaliseerde borrelplanken. Want zeg nou zelf, een borrel smaakt nóg beter met jouw unieke borrelplank en een glas Gato Negro in jouw hand. Daarnaast maak je ook kans op de hoofdprijs: een borrelplank van maar liefst 3 meter voor jouw sportteam, vriendengroep of familie, gevuld met genoeg hapjes zoals diverse kaasjes en charcuterie.Jouw unieke boRRRRelplank
Zie jij dit wel voor je? Koop dan je favoriete Gato Negro wijn, scan de QR code op de display, vul jouw gegevens in en kom er direct achter of jij de winnaar bent van een gepersonaliseerde borrelplank. Koop in week 32 flessen Gato Negro bij BOON supermarkten en maak kans! Let wel, niet elk filiaal neemt deel aan de actie.

Pride Limited Edition
Naast deze zomeractie, staat Gato Negro in het teken van Pride Month en viert de diversiteit doormiddel van evenementen over de hele wereld. Voor het tweede opeenvolgende jaar lanceert Gato Negro de PRIDE Limited Edition met kleurrijke wijnlabels op de Sauvignon Blanc flessen. “Share the Flavor”, Gato Negro’s eigen platform, helpt de wereld verbeteren  met mooie initiatieven. Via de site, die sinds 2022 bestaat, komt het merk in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Zo helpt Gato Negro mensen hun eigen unieke smaak te omarmen, terwijl het wijnmerk tegelijkertijd relevante NGO’s steunt.

Over Gato NegroGato Negro is één van de bekendste wijnmerken ter wereld, komt uit Chili, wordt verkocht in meer dan 80 landen en staat in de top 3 van Chileense wijnen op de Nederlandse markt. De naam, het logo en merk zijn te danken aan het huisdier van de Chileense wijnmaakster, een zwarte kat, oftewel Gato Negro. Haar huisdier werd de inspiratie voor geweldige wijnen, met een consistente smaak en premium kwaliteit. Kijk voor het aanbod Gato Negro wijnen bij de volgende supermarkten: Van Tol, Coop, Plus, Dekamarkt, Dirk, Polesz, Boon, Spar, Boni, Hoogvliet, Vomar, Boon’s markt, Jan Linders en Jumbo.