TOT PR & Communications verder als The Finest

door | 6 mrt 2024 | Nieuws

Foto: Studio Dijkgraaf (Links: Anouk Heida, rechts: Feline Tuk)

TOT PR & Communications heeft een nieuwe naam. Vanaf 1 maart 2024 gaat het verder als: The Finest. Met de nieuwe positionering zet het Rotterdamse pr-bureau in op het zichtbaar maken van feelgood-brands.

The Finest is een creatief pr-bureau met liefde voor ‘the finest things in life’. Het maakt verhalen van feelgood-brands en -organisaties zichtbaar met campagnes die het hart raken. Niet voor niets is de pay-off van het bureau: ‘Growing the finest brands’.

Campagnes met langere houdbaarheid

‘We willen werken voor fijne merken met positieve intenties’ legt eigenaar Anouk Heida uit. ‘Merken die het leven van veel mensen nét even wat fijner maken. In ons geval gaat dat vaak over partijen met het werkwoord genieten in hun DNA. Van food en drinks tot lifestyle.’

Anouk vervolgt: ‘Feelgood-brands helpen we groeien door hun verhalen actief te delen, er is immers al genoeg ellende in de wereld. Via earned media publiciteit geven aan positieve verhalen is vrijwel altijd dé kickstarter van onze campagnes. Waar nodig verankeren we ook creatie en media inkoop.

Wij geloven sterk in geïntegreerde campagnes met een langere houdbaarheid.’ Een manier van werken die marketing-waste voorkomt. ‘Publiciteit heeft namelijk geen last van ad blockers en zorgt ook nog eens voor de activatie van socials en de online vindbaarheid.’

Van pionier in wijn naar consumer brands

The Finest is het logische vervolg op TOT PR & Communications, opgericht in 1993. Toen pionier in pr voor de wijnbranche, inmiddels telt het bureau steeds meer food- en lifestyle-consumer brands. Die koers trekt The Finest nu verder door.

Portfolio en dagelijkse leiding

Het niche bureau werkt voor nationale en internationale klanten, waaronder consumer brands Brinkers, Yespers, Kalverliefde, Don Papa Rum, Undurraga en Leffe. Maar ook de promotie van regio’s Elzas en Rueda, Visit Antwerpen, en Visit Oostende. Eigenaar Anouk Heida en account-director Feline Tuk zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Over The Finest | Growing the finest brands

Bij The Finest draait alles om liefde voor ‘the finest things in life’. Wij werken voor feel good-brands die het leven net even wat fijner maken. Verhalen die de aandacht verdienen maken we zichtbaar. Met campagnes die het hart raken.