Jaarlijkse proeverij Bolomey & Verkerk met producenten

door | 22 okt 2013 | importeurs, Nieuws

proeverij-2012b

The story continues: samenwerking tussen Bolomey en Verkerk
David Bolomey en Mattijs Koornneef nodigen u uit voor hun gezamenlijke overzichtsproeverij op 17 en 18 november in Restaurant As te Amsterdam. Zo’n 15 producenten uit Italië & Frankrijk geven die dagen acte de présence!

  • zondag 17 november 2013 particulieren tussen 11:00 – 14:00 en tussen 15:00 – 18:00 uur
  • in Restaurant As, Prinses Irenestraat 19 in Amsterdam (bij de Beethovenstraat en Zuidas)
  • toegang is gratis, maar we vragen wel om u in te schrijven voor deze proeverij

We nodigen u ook graag uit om na afloop met ons ‒ en met onze gasten uit Frankrijk en Italië ‒ mee te eten. Restaurant As serveert een 3 gangen menu inclusief onze wijn voor €50 per persoon. Inschrijven voor het diner op de site van As (als datum kiest u 17/11, en vemeldt u bij ‘Bijzonderheden’ graag even ‘diner Verkerk-Bolomey’).

Er is een speciale proeverij voor sommeliers & pers op maandag 18 november van 12:00 tot 17:00 uur. Particulieren voor wie de zondag niet uitkomt zijn ook de maandag welkom ‒ handig bijvoorbeeld voor wie op de Zuidas werkt.

richard-champagneb

Richard Dietz laat de sinds 1971 biologische Champagne van Georges Laval proeven.

stephanie-eddy2

Stéphanie Destruhaut en achter haar Didier Galhaud. Stéphanie schonk haar Clos du Jaugueyron (Haut-Médoc en Margaux), en Didier presenteerde Château Guiraud en Le G de Château Guiraud. Allemaal biologische Bordeaux.

Verkerk en Bolomey importeren toonaangevende wijnen uit Italië en Frankrijk. We lopen voor de troepen uit en zijn voortdurend op zoek naar de sterren van de toekomst. In onze portfolio’s vindt u spannende, originele wijnen van getalenteerde wijnmakers. Echte terroir-wijnen met een hoog ‘bio-gehalte’.


We zien u graag op de proeverij op 17 of 18 november!

Dan nog even dit: op 29 november organiseert Bolomey Wijnimport samen met Ricardo van Ede en Brandt & Levie een diner in Odeon rondom de Beaujolais Nouveau en Het Varken. Dat wordt dus ongehoord lekker eten met veel flessen puur-natuur Bojo Nouvo 2013 van Bruno en Isabelle Perraud. Isabelle komt speciaal over uit Frankrijk voor deze avond. Als u hierbij wilt zijn wacht dan niet te lang met reserveren bij Odeon want er is maar beperkt plaats.

Tot zover! Met vriendelijke groet,

David Bolomey
Jan van Roekel
020 – 422 3098

P.S. Bordeaux-liefhebbers opgelet: de biodynamische volbloed right-banker Clos Puy Arnaud 2009 is tijdelijk extra scherp geprijsd. Onmisbare wijn voor wie van verleidelijk-klassiek Bordeaux houdt, maar dan wel graag op de ‘natural way’. Laat de donkere avonden maar komen.