Screwpull bekent kleur

door | 1 nov 2013 | Advertentie, Nieuws

ambiance 3 produits

Screwpull brengt haar favoriete producten in twee spetterende kleuren; ultrapaars en metallic zilver. De succesvolle nieuwe ‘JET’, de koeler en de wijnpomp met afsluiters zijn bewust geselecteerd om hun praktische en efficiënte werking. Deze drie wijnaccessoires zijn zowel los als gezamenlijk in een handige cadeauset verkrijgbaar. Het zijn dé basisaccessoires om je wijnfles te koelen, te openen en te bewaren.

[slideshow_deploy id=’825′]

Jet
De ‘Jet’ is geïnspireerd op de beroemde hefboomkurkentrekker van Screwpull. Dit handzame model plaatst zich eenvoudig met één hand om de fles. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats op de kurk gezet. Het overhalen van de hendel is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. Net als in de vorige levermodellen van Screwpull is de spiraal opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken. (Dat is bij een gemiddelde van één fles per dag, ruim 95 jaar!).

De JET is verkrijgbaar in zwart, zwart/paars en zwart/zilver. Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven. Winkelverkoopprijs JET (LM 150): 79 euro

clip_image012

Koeler

De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.

Winkelverkoopprijs koeler (WA-126): 17,90 euro (ook in bordeauxrood en zwart verkrijgbaar)

clip_image014

Wijnpomp met 3 wijnstoppen

Om de kwaliteit van een geopende fles wijn te behouden, is het van belang dat de wijn zo min mogelijk met zuurstof in aanraking komt. Het rubberen dopje dient om de fles te hersluiten en vormt tevens de aansluiting voor de wijnpomp. Zo kan de zuurstof bovenin de fles grotendeels worden weggepompt en de wijn nog enkele dagen langer goed gehouden. Bij het pompje worden 3 wijnstops geleverd. Winkelverkoopprijs Wijnpomp met afsluitdoppen (WA-137): 19,90 euro

clip_image016

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en met gezamenlijk logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.