5e Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek in Amsterdam

door | 9 dec 2013 | importeurs, Nieuws

Op maandag 17 maart 2014 organiseert ITALENT voor de 5e keer de Italiaanse Wijn Vakdag in samenwerking met ruim 30 gerenommeerde wijnimporteurs. Tezamen brengen zij meer dan 500 verschillende kwaliteitswijnen uit heel Italië over het voetlicht en informeren zij u graag over productiegebied en -proces, druivensoorten en smaakcombinaties. De Vakdag vindt plaats in de Kookfabriek in Amsterdam/Duivendrecht en is uitsluitend bedoeld voor vakhandel, horeca en pers.

[slideshow_deploy id=’898′]

In opdracht van het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) verzorgen wij tijdens de Vakdag speciaal voor haar leden een bijzondere proeverij onder leiding van wijnschrijver Fred Nijhuis. Aan de organisatie van twee andere, openbare, masterclasses wordt nog gewerkt. Tijdens de Vakdag zal DSV Media de winnaars bekend maken van haar 2e A Tavola Italiaanse Huiswijnverkiezing. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Programma en tijden:

12.00 – 18.00 uur: doorlopende proeverij

Aan het programma wordt nog gewerkt. Info volgt.

Informatie en aanmelden

Bent u wijnimporteur en heeft u belangstelling voor deelname aan deze vakdag? Stuur dan een e-mail aan Heleen Schreuder, info@italiaansewijnvakdag.com, voor meer informatie. Bent u werkzaam als sommelier, slijter, importeur, restaurateur, journalist of op andere wijze professioneel bij de wijnbranche betrokken, dan kunt u zich aanmelden als bezoeker via www.italiaansewijnvakdag.com. Toegang tot de proeverij is kosteloos. Voor informatie kunt u ook bellen met Italent: 06-23578861.

Deelnemende bedrijven

De lijst van deelnemende bedrijven wordt begin februari op www.italiaansewijnvakdag.com gepubliceerd.

In het kort:

Wat: 5e Italiaanse Wijn Vakdag

Waar: Kookfabriek, De Flinesstraat 4, 1099 CB Amsterdam/Duivendrecht

Wanneer: maandag 17 maart 2014

Open: 12.00 – 18.00 uur

Entree: uitsluitend vakhandel, horeca en pers, entree kosteloos op aanmelding via info@italiaansewijnvakdag.com

Info en organisatie: Italent, Heleen Schreuder, www.italiaansewijnvakdag.com