Wine Professional 2014 heeft een app!

door | 10 jan 2014 | Nieuws

beursapp

Vanaf heden heeft Wine Professional 2014 een app! Download deze voor uw iPhone of Android. Hierin vindt u alle beursinformatie over onze exposanten, programma’s, plattegrond etc. De beurscatalogus is ook online in te zien op 

www.wine-professional.nl.

Speciale programma’s op Wine Professional 2014
Er zijn ruim 72 speciale thema’s op Wine Professional 2014. In deze nieuwsbrief lichten wij nog een paar bijzondere programma’s uit. Op dinsdag 13 januari tussen 11.30-12.15 uur in het GaultMillau Theater: Navazos- Sherry o.l.v. Jesús Barquíndie letterlijk speciaal voor deze proeverij komt overvliegen van een meeting in Londen. Absolute topreeks Vinos de Jerez gemaakt met een andere filosofie. Deze sherries tonen veel meer puurheid, hoge zuren en oxidatieve tonen met noot en abrikoos en zijn heel verteerbaar. De Grand Cru’s onder de sherries.

Dinsdag 14 januari om 14.00 uur in het Importeurs Wijntheater: Stefano Porcinai(Agronoma/Enologa) geeft een Masterclass Educatieve Tasting Chianti Classico. Aan bod komen de invloed van de hoogte, Chianti Classico Riserva wijnen en vinificatie (traditioneel versus modern). De beste uitleg ooit als het gaat om de diversiteit en onderlinge verschillen van Chianti Classico wijnen. Zijn uitleg kun je als het ware proeven.

Dinsdag 14 januari om 13.00 uur in het Importeurs Wijntheater: de wijnen van Clemens Strobl uit Wagram, Oostenrijk i.s.m. zijn importeur Heisterkamp. Een van de mooiste wijnen van de Jubileumcategorie van het 25e Proefschrift Wijnconcours.

Registratie en informatie Wine Professional 2014:
Voor de laatste informatie en het toegangsbeleid: zie  www.wine-professional.nl
Wine Professional 2014: 13 t/m 15 januari 2014 Europafoyer Amsterdam RAI
Maandag 12.00-18.00 uur (tussen 11.00-12.00 uitsluitend wijnvakhandel).
Dinsdag en woensdag 11.00-18.00 uur.
De registratie is geopend: www.wine-professional.nl. 
Let op: registratie staat in de rechterkolom op onze site samen met de catalogus.

Openstelling wijnvakhandel maandag 13 januari 11.00-12.00 uur

Wine Professional 2014 is van maandag t/m woensdag geopend van 11.00-18.00 uur.
Op maandag is dit echter tussen 11.00-12.00 uur uitsluitend voor de uitgenodigde wijnvakhandel en slijterijen.
Dagelijks sluiten vanaf 17.15 uur de deuren voor bezoekers.

Kantoor Wine Professional 2014 vanaf heden gesloten
Het beursteam van Wine Professional 2014 is momenteel actief op de beurs met de opbouw.
Het kantoor is dan ook gesloten.
Voor informatie kunt u terecht op  www.wine-professional.nl.
Mails kunnen meer worden beantwoord.