De Wijnkring: acties met meerwaarde voor de klant. Winnares heeft haar scooter in ontvangst genomen.

door | 5 sep 2014 | importeurs, Nieuws

BwxskJyIEAAWl76

Op 5 september heeft de winnares van de Portillo actie van Wijnkring haar Sym E-Virid scooter in ontvangst genomen bij Wijnkring-lid de Wijnparel in Deurne.

In mei 2014 heeft er een grote Wijnkring actie gelopen in de meer dan 100 aangesloten wijnspeciaalzaken in Nederland. De Portillo wijnen van het Argentijnse wijnhuis Salentein stonden hier centraal.

Wijnhuizen die hun wijnen via de Wijnkring verkopen, zoals Salentein, investeren in de kwaliteit van hun wijnen en de goede naam van hun wijnhuis. “Dit betekent geen extreme afprijzing, maar realistische aanbiedingen met toegevoegde waarde voor de klant”, aldus Sales Manager Jurgen Honing.

De SYM E-Virid scooter is, als hoofdprijs van de Portillo actie, een mooi voorbeeld. Deze milieuvriendelijke, elektrische scooter past prima in de Wijnkring filosofie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien is hij comfortabel en geruisloos en is er in de kofferbak voldoende ruimte voor 6 flessen Portillo! En laat dat nu net het aantal flessen zijn dat de consument moest kopen om de scooter te kunnen winnen…

De winnares heeft de E-virid scooter in ontvangst genomen in de prachtige wijnspeciaalzaak van Jan Van Eeten. “Wij van De wijnparel zijn trots dat de winnares haar Portillo wijnen bij ons in de zaak heeft gekocht. Wij hopen dat ze veel plezier heeft van haar Salentein Sym E-Virid scooter! “