Wijnen Domaine Tropez muzikaal geïntroduceerd door Celebrity DJ VARGAS.

door | 3 okt 2014 | importeurs, Nieuws

military

Op 8 oktober zal op de openingsavond van de Military in Boekelo de lancering plaatsvinden van de bijzondere DOMAINE TROPEZ WINES. Op de Classic Night Fair, de VIP-avond van Military Boekelo, proeft u alle TROPEZ wijnen. Centraal op het event staat de speciaal aangeklede VIP bar van DOMAINE TROPEZ WINES. Op het hoofdpodium zal de speciaal hiervoor ingevlogen Celebrity DJ VARGAS uit Saint Tropez de avond muzikaal omlijsten. Afwisselend met het Symfonie orkest zal hij deze avond inkleden en knallend afsluiten.

Dit event is de aftrap van de campagne voor 2015 waarin de wijnen van dit prestigieuze wijnhuis uitgerold zullen worden in de Nederlandse markt. De DOMAINE TROPEZ wijnen vallen op door hun modieuze, moderne verpakkingen en hun uitzonderlijke kwaliteit.

WineParis Vinexpo 2023