Tweede editie Taste and Travel Fair 2015 in Rotterdam en Eindhoven

door | 5 jan 2015 | Geen categorie

Fotot

Uniek beursevent voor globetrotters en foodies

Na een succesvol gebleken beursformule in 2014 zal Taste and Travel in januari en februari 2015 in zowel Rotterdam als Eindhoven plaatsvinden. Bezoekers treffen tijdens Taste and Travel de mix tussen travel and food. Lekker samen proeven van bijzondere drankjes en gerechten terwijl men door een grote selectie exposanten, travel-agencies, reis-instanties en tour-operators geïnformeerd wordt over de meest bijzondere reisbestemmingen. Ook staan er workshops, tastings, wijn-proeverijen en lezingen op het programma en vertellen reizigers hun ervaringen en delen hu do’s and dont’s. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar! Initiatiefnemer/organisator:Maison van den Boer BV

Taste & Travel vindt plaats op 3 en 4 januari in Eindhoven in het Philips Stadion en op 31 januari en 1 februari in Rotterdam in het Hulstkamp Gebouw. Toegangsprijs is €12,50 Bij het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

www.tasteandtravel.nl