New World Winery of the Year Craggy Range zeer welkom in brede range van Oud Reuchlin & Boelen

door | 31 jan 2015 | importeurs, Nieuws

16208258477_cca2e5dba1_h

New World Winery of the Year Craggy Range zeer welkom in brede range van Oud Reuchlin & Boelen
Eerste kennismakingslunch met grondleggers verzorgd door restaurant Bord’Eau**

Deze week presenteerde wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen de nieuwste aanwinst in haar portfolio: het award winnende wijnhuis Craggy Range uit Nieuw-Zeeland. In Hotel De L’Europe genoten grondleggers en eigenaren Terry & Mary Peabody van Craggy Range samen met de Nieuw-Zeelandse ambassadeur Janet Lowe, journalisten en wijn professionals van een winetasting & lunch, verzorgd door restaurant Bord’Eau**.

New World Winery of the Year
Terry & Mary Peabody waren speciaal naar Nederland afgereisd om hun samenwerking met Oud Reuchlin & Boelen aan te kondigen. Eerder deze week zouden zij in New York de felbegeerde award New World Winery of the Year uit handen van Wine Enthusiast Magazine in ontvangst nemen. Deze internationaal geroemde award wordt ieder jaar uitgereikt aan het wijnhuis dat uitstekende prestaties heeft geleverd in de wijnwereld.  “Craggy Range heeft in de afgelopen jaren een enorme bijdrage geleverd aan het wereldwijde imago van wijnen uit Nieuw-Zeeland”, aldus de beoordeling van Wine Enthusiast Magazine.

Hannah Gordon, European Account Manager bij Craggy Range kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: “Craggy Range is de laatste tien jaar geleidelijk gegroeid en wij zijn op zoek naar een partner die past bij onze ambities. Oud Reuchlin & Boelen kan ons helpen om in contact te komen met journalisten, influencers en sommeliers en heeft daarnaast de landelijke dekking die wij zoeken. Mede daarom is Oud Reuchlin & Boelen de ideale partner om ons te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.” Eric Welles, algemeen directeur van Oud Reuchlin & Boelen kijkt er naar uit om activiteiten voor Craggy Range te ondernemen: “Wij zijn zeer verheugd dat we onze samenwerking met Craggy Range nu eindelijk bekend kunnen maken. En dat ook nog op het moment dat Craggy Range onlangs het beste oogstjaar ooit heeft gehad. De oogst van 2013 was excellent en belooft veel voor de toekomst!”

Over Craggy Range
Craggy Range is opgericht naar aanleiding van een ontmoeting tussen oprichter Terry Peabody en Master of Wine Steve Smith in 1997. Het klimaat en de positief ingestelde mensen in Nieuw-Zeeland sloten goed aan bij Terry’s eigen filosofie en zijn wens om een nieuwe weg in te slaan. Zijn doel was duidelijk: wijnen produceren die over de hele wereld beschouwd zouden worden als dé klassiekers uit de Nieuwe Wereld. Peabody and Smith selecteerden de beste percelen in Nieuw-Zeeland en plantten daar druivenrassen die perfect geschikt waren voor die bodemsoort en het klimaat. Inmiddels sleept het door de familie gerunde Craggy Range met haar wijnen diverse awards en prijzen in de wacht, zoals onder andere de award voor New World Winery of the Year 2014. Voor meer informatie, zie www.craggyrange.com.

Over Oud Reuchlin & Boelen
Oud Reuchlin & Boelen is opgericht in 1733 en is daarmee de oudste en tevens één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Het bedrijf richt zich met haar portfolio op horecabedrijven en gespecialiseerde wijnwinkels en staat bekend om haar brede premium merken portfolio. Voor meer informatie zie: www.orbwijn.nl.