Fris op weg met Screwpull 

door | 11 feb 2015 | Nieuws

Screwpull, Nomadenkoeler

De wijnaccessoire lijn van Le Creuset, Screwpull, introduceert dit voorjaar een handige draagbare flessenkoeler. De trend van buiten koken en eten heeft de fabrikant geïnspireerd om haar succesvolle koelers te ontwikkelen tot ‘nomadenkoeler’. Met deze flessentas kan men eenvoudig gekoelde dranken meenemen naar vrienden, naar een picknick of in de eigen tuin. De technologie is dezelfde als die van ‘gewone’ koelers van het merk. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en langdurige koeling mogelijk. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden. 

De koelers zijn geschikt voor iedere 75 cl fles inclusief mousserende wijn- en champagneflessen. Het materiaal van de wijnkoelers van Screwpull is zeer degelijk en sterk. Ook de nomadekoeler beschikt over elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm en een optimale koeling. Bovendien kan hij plat gevouwen worden om minder plek in de vriezer in te nemen. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de lagen blijft langdurig koud en koelt de gehele fles vanaf de bodem tot bovenin. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Dankzij het fraaie uiterlijk is de nomadenkoeler zeer geschikt als cadeau(verpakking).

WineParis Vinexpo 2023