Wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen kiest voor Pitch PR

door | 12 feb 2015 | importeurs, Nieuws

Reuch

Amsterdam, 12 februari 2015 – Na een uitgebreide bureauoriëntatie heeft wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen het in horeca en wijn gespecialiseerde bureau Pitch Communicatie & PR aangesteld voor het uitvoeren van de PR activiteiten in Nederland. De samenwerking werd vorige maand afgetrapt met een speciale wine tasting en lunch, verzorgd door restaurant Bord’Eau**, voor het onlangs door Oud Reuchlin & Boelen aan haar portfolio toegevoegde wijnhuis Craggy Range uit Nieuw-Zeeland.

In 2015 zal Pitch PR diverse activiteiten en proeverijen organiseren voor het merk Oud Reuchlin & Boelen als voor alle wijnmerken in haar portfolio, waaronder Laroche, Luigi Bosca, Craggy Range, Dow’s Port, Lindeman’s, Penfolds, Chapoutier en Champagne Taittinger. De communicatie richt zich op zowel horecaondernemers als wijnspecialisten.

Over Oud Reuchlin & Boelen

Oud Reuchlin & Boelen is opgericht in 1733 en is daarmee de oudste en één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Het bedrijf richt zich met zijn portfolio op horecabedrijven en gespecialiseerde wijnwinkels en staat bekend om zijn brede premium merken portfolio. Voor meer informatie zie: www.orbwijn.nl.

Over Pitch Communicatie & PR

Al meer dan 8 jaar verzorgt Pitch Communicatie & PR public relations voor organisaties in de hospitality, food en wijn branches. Het bureau levert full service communicatie diensten. Opdrachtgevers zijn onder andere Pays d’Oc IGP, DIAGEO, New Zealand Wine, Wines of Uruguay, EBLEX en Golden Tulip. Pitch PR is onder andere sponsor van de Horecava Innovation Award en van Stichting Variatie in de Keuken. Voor meer informatie, zie: www.pitchpr.nl