HUGH opent medio april zijn deuren in Rotterdam aan de Kruiskade

door | 11 mrt 2015 | Nieuws, Redactie

Hugh-Rotterdam

Na maanden van voorbereiden en een intensieve bouwperiode is HUGH klaar voor een unieke samenwerking met het Hilton Hotel. HUGH is een cocktailclub waar horeca, mode, kunst & cultuur samenkomen. Gevestigd op de begane grond van het in 2013 compleet gerenoveerde Hilton in het hart van Rotterdam, aan de Kruiskade.

Dagfunctie
Overdag is HUGH de uitstekende locatie voor lunchafspraken of een overheerlijke koffievariant van Mocca d’Or. HUGH beschikt namelijk als eerste horecabedrijf in Nederland over de Black Eagle van Victoria Arduino. Dé machine die gebruikt wordt tijdens ‘The World Barista Championship’ (WBC). Deze ‘Ferrari onder de espressomachines’ maakt gebruik van de nieuwste technieken en zorgt voor een uitstekende thermische stabiliteit, zodat het aroma uit de koffiebonen optimaal gewonnen wordt.

Internationale menukaart
HUGH gelooft niet in de beperkingen van een typische ontbijt-, lunch- of dinerkaart. En ook niet in de welbekende voor-, hoofd- en nagerecht clichés; HUGH hanteert namelijk een internationale menukaart die gevarieerde gerechten voor elk moment van de dag aanbiedt. Jij bepaalt wat je eet of drinkt, wanneer je dat doet en in welke combinatie. ‘s Avonds Eggs Benedict? Of in de ochtend een Kobe Steak? HUGH beweegt met je mee!

Daarnaast heeft HUGH een fantastische samenwerking met Mario Ridder die met het pas geopende restaurant Joelia aan de andere zijde van het Hilton gevestigd is. Zo serveert HUGH drie gerechten met de handtekening van Mario en heeft Joelia drie signature cocktails van HUGH op de kaart.

Avondfunctie
Tegen de avond verandert het karakter van HUGH en wordt de sfeer intiemer. De omringende kantoren en congressen lopen uit en de nabesprekingen en after-work borrels vinden plaats. HUGH biedt keuze uit een prachtig assortiment aan dranken en specialiseert zich daarnaast in signature cocktails. In de weekenden wordt deze gezellige borrelsfeer wat langer doorgetrokken en voert de DJ het tempo op naar een funky-chique club setting.

See HUGH soon!