Masterclass Jonnie en Thérèse Boer op de Vinexpo

door | 28 mei 2015 | Nieuws

boerexpo2

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije verzorgen op 16 juni een speciale wijn-spijssessie op de internationale wijn- en gedistilleerd vakbeurs Vinexpo in Bordeaux. Het thema is ‘Vergeten smaken’. ‘Het is voor ons een geweldige ervaring om op deze gerenommeerde beurs onze kunsten te mogen vertonen, heel erg leuk!’, aldus Thérèse Boer.

De sessie vindt plaats in het kader van de strategische samenwerking tussen Vinexpo en Wine Professional, en tussen GaultMillau Frankrijk en GaultMillau Nederland. In totaal worden 15 wijn-spijs masterclasses op de Vinexpo georganiseerd.

‘We hebben twee gerechten ontwikkeld, helemaal in de stijl van De Librije, één met langoustines et één met een coquille’, verklaart Thérèse Boer. ‘Daarbij hebben we supermooie, ‘vergeten’ maar toch klassieke wijnen geselecteerd in samenwerking met Jan van Lissum van de Wine & Food Association/GaultMillau Nederland. Wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat, we hebben geen concessies hoeven doen aan de gerechten naar aanleiding van de wijnkeuze.’

Het is voor Jonnie en Thérèse Boer voor het eerst dat zij buiten Nederland samen een dergelijke wijn-spijs sessie organiseren. ‘Bordeaux is natuurlijk een geweldige locatie en de Vinexpo trekt topmensen uit de hele wereld. Het is voor ons een prachtig podium om te laten zien wat we in huis hebben, we hebben er enorm veel zin in’, verklaart Thérèse Boer.

De Vinexpo vindt plaats van 14 t/m 18 juni 2015 in Bordeaux (Frankrijk). Voor meer informatie: www.vinexpobordeaux.com of neem contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging, Promosalons Nederland, T. 020 4620020 of info@promosalons.nl