Brouwerij Troost Westergas deze zomer open

door | 4 jun 2015 | Nieuws, Redactie

CGqx5uEWoAEOhBd.jpg-small

AMSTERDAM, 20150603 — Vorig jaar opende Brouwerij Troost haar deuren in de Pijp. Op een fantastische plek wordt daar bier geschonken dat ter plekke gebrouwen is. Het afgelopen jaar werd zoveel Troost bier gedronken dat er nauwelijks tegenop te brouwen viel. Daarom openen de brouwers eind augustus een tweede (grotere) locatie: Brouwerij Troost Westergas!

Brouwerij Troost Westergas in aanbouw
Brouwerij Troost Westergas wordt een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Hier kan veel meer bier gebrouwen worden, zodat je Troost bier straks ook in je stamkroeg, met je vrienden in het park of direct uit de koelkast kunt drinken. Ook reserveren de brouwers plek voor andere brouwerijen die geen of te weinig eigen ketels hebben. Dan kunnen ze samen nog meer biersmaken de stad laten verrassen. Bovendien is iedereen welkom om te komen kijken hoe al dat bier gebrouwen en gebotteld wordt.
Brouwerij Troost wil op mooie plekken midden in de stad bier maken dat voor iedereen aantrekkelijk is: van biergekken met getrainde smaakpapillen tot verstokte pilsdrinkers en iedereen daartussen in. Daarom maken ze Troost Blond, een makkelijk doordrinkbaar bier, als smaakvolle vervanger van pils. Maar bijvoorbeeld ook: Troost Imperial I.P.A. (IBU: 80), bier voor wie bitter niet bitter genoeg is. Op dit moment maken ze tien soorten bier, waaronder Troost Weizen, I.P.A., Saison, Tripel, V.V. Extra Stout en Session Ale. Daarnaast distilleren ze sinds kort ook Troost Gin uit hun eigen bier. Ze proberen hun bieren geen hoge alcoholpercentages te geven, zodat je er gerust nog een kunt drinken.

Kom langs op de nieuwe locatie!

Brouwerij Troost Westergas
Pazzanistraat 27
OPEN: ZOMER 2015

Volg ons voor updates en meer leuks via:
www.brouwerijtroost.nl

WineParis Vinexpo 2023