Kelly Batist uit Diemen-Zuid wint Helikoptervlucht

door | 8 jun 2015 | importeurs, Nieuws

6b203355-112d-429e-82c8-cbbd96f872c7

Afgelopen zaterdag bestegen 50 trotse winnaars een helikopter voor een vlucht boven het Hollandse polderlandschap. Ook hun geliefden, vrienden en familieleden vlogen mee. De helikoptervluchten zijn mogelijk gemaakt door J.P. Chenet ter introductie van hun nieuwe schroefdop op de bekende bolle fles.

Welkome twist
Met gezonde spanning namen de ‘vliegeniers’ plaats naast de piloot van Heliflight. Vaak na een lange autorit, want de deelnemers kwamen uit heel het land. Maar dat hadden ze er graag voor over, want voor alle 50 winnaars gold hetzelfde: het maken van een helikoptervlucht stond hoog op hun verlanglijstje.

Kelly Batist (22, studente aan de UvA) uit Diemen-Zuid is een van de blije winnaars, samen met haar vriend Niels kwam ze naar Nijkerk. “Wat ik ervan vond? Supergaaf natuurlijk! Toen ik 6 jaar was zat ik al eens ik een helikopter, maar daar wist ik niets meer van. Nu weet ik het wel weer, het is echt een soort achtbaan, je voelt het helemaal in je buik. Deze ervaring vergeet ik nu echt niet meer!”

Van kurk naar schroef
In Nederland is de schroefdop inmiddels breed geaccepteerd als afsluiting op de wijnfles.  J.P. Chenet introduceerde mede daarom begin 2015 de schroefdop – in plaats van kurk – op al hun wijnflessen en riep consumenten op hun ‘J.P. Chenet moment’ te delen op Facebook. Uit de inzendingen werden 50 prijswinnaars getrokken, die vandaag in Nijkerk hun prijs verzilverden. Met de consumentenactie ‘Twist it’ wordt de ‘letterlijke ‘twist’ op de herkenbare fles met bolle buik van J.P. Chenet gevierd.

Over J.P. Chenet
J.P. Chenet is één van de acht grootste wijnmerken ter wereld. De wijn werd in 1984 geïntroduceerd door Les Grands Chais de France, verwierf wereldwijd faam door de asymmetrische fles en aansprekende smaakstijlen. J.P. Chenet wordt vandaag de dag in meer dan 160 landen verkocht. Het zijn moderne Franse wijnen die zich continue aanpassen aan de wensen van de consument.
Meer informatie: www.jpchenet.com

Verkrijgbaar bij: JUMBO, Makro, Dirck III en Dagmarkt/Troefmarkt.