Zonnige kick-off Tropez Wines Seizoen op Taste of Amsterdam

door | 13 jun 2015 | importeurs, Nieuws

Tropez_Wines_logo_RGB

Wat hebben we genoten! De zomer is goed ingeluid afgelopen weekend, veelal onder het genot van een goed glas Tropez. De zon, de wijnen, maar vooral de gasten hebben onze deelname aan Taste of Amsterdam een groot succes gemaakt. Bedankt hiervoor!

Ontzettend leuk vonden wij de samenwerking met onze culinaire (over)buren. Met de bijzonder hoog en mooi op smaak gebrachte gerechten van restaurant Blauw matchten de hoog op fruit gemaakte Crazy Tropez wijnen zich fantastisch. Bijvoorbeeld de kabeljauw met mildpittige saus van citroengras en gember gaat erg mooi samen met de Crazy wit gemaakt van Rolle.. Echt Rock-‘n-roll samen! Ook de gerechten van de Kleine Valk, zoals de loempia van eend was een feestje samen met de Crazy rosé en de Domaine white rosé.

Op onze ICE TROPEZ cocktails namen gretig aftrek, zeker omdat ze niet mierzoet zijn maar echt lekker fris. Onder de vele zwangere aanwezigen werd onze 0% echt een hype!

LANCERING PROMOFILM
Donderdag op Taste of Amsterdam hebben we onze geheel eigen promo film gelanceerd, die perfect aansluit bij het event. We hebben het ‘Tropezwines’ gevoel echt goed kunnen neerzetten op dit briljant leuke, relaxte maar hoog culinaire evenement. Ook onze Tropez wijnreis is zaterdag verloot onze onze Facebook volgers.. Ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen, en nog steeds! We geven nu een Tropez wijnproeverij voor thuis weg.  Wil jij het Tropez gevoel ervaren.. Kijk voor onze restaurants en verkooppunten op de site www.tropezwines.com