Nieuw: Neleman Cava

door | 27 jul 2015 | importeurs, Nieuws

a495c34e-08d4-49dc-baca-e18313b666a9

ZUTPHEN 27-07-2015  In het Neleman assortiment kan Cava natuurlijk niet ontbreken. We zijn dan ook geweldig trots op onze Neleman Cava uit Valencia! Uiteraard biologisch en Carbon Proof Certified. Nederland is het eerste land waar de Neleman Cava verkrijgbaar zal zijn, kort daarna volgen andere landen. Het bijzondere aan deze biologische Cava is de geweldige prijs-kwaliteitsverhouding én dat hij in Valencia word gemaakt (Valencia is een van de 6 D.O. gebieden in Spanje waar Cava mag worden gemaakt).
ede48caf-1130-47c9-b12b-2922c35e3597

Bubbelgeluk
Volgens Neleman worden bubbels in Nederland onderschat en zouden ze vaker gedronken mogen worden. Niet alleen tijdens bruiloften of feesten maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het verwelkomen van vrienden met een glas bubbels, succes verzekerd! Of een moeizame maandag ombuigen naar een positieve, of toasten met een glaasje onder de eigen appelboom in de achtertuin, gewoon omdat het kan.

Prijs-kwaliteit
Cava wint het voor Neleman keer op keer van Prosecco en Champagne als het om smaak en prijs-kwaliteit gaat, zeker nu: de Neleman Cava Brut is verkrijgbaar voor nog geen 10,-. En zeg nou zelf: we willen toch allemaal een bruisend leven?

Neleman
Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij biologisch wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière (hij introduceerde Fairtrade wijn in de Benelux, was oprichter van By the Grape en producent van film Kissed by the grape) volgt Derrick nu zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Neleman Cava Brut
“Mooie elegante en zuiver Cava met wit fruit en citrus. Gemaakt van 50% chardonnay en 50% macabeo druiven. Lange en frisse afdronk. Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding!”
– Derrick Neleman

Verkrijgbaarheid
Neleman Cava is verkrijgbaar via neleman.org en disverse verkooppunten.