Oost Groningen decor voor stijlvolle rondrit

door | 21 aug 2015 | importeurs, Nieuws

RollsBentlMascotte_FJanssen_kl

Rolls Royces en Bentleys voor picknick naar Noordbroek
Autoliefhebbers en fans van stijlvol spektakel noteren zondag 30 augustus in hun agenda. Die dag is Noordbroek het decor voor een défilé van zo’n 50 klassieke, luxe auto’s – gerestaureerd, opgepoetst en met veel liefde en trots gereden door hun eigenaren. De Rolls- en Bentley-vereniging De Mascotte organiseert haar jaarlijkse picknick in Noordbroek en is dan te gast bij Jos Beeres Wijnkoperij. Na een rondrit door Oost-Groningen rijden de wagens naar verwachting tussen 13.30 en 14.00 uur de Zuiderstraat in, en zijn dan te bewonderen op het terrein van de wijnkoperij.
Vereniging De Mascotte is de enige zelfstandige vereniging van Rolls Royce- en Bentley- eigenaren in Nederland en in omvang een van de drie grootste ter wereld. De club telt ruim 600 leden die met elkaar ongeveer 850 automobielen van de merken Rolls-Royce en Bentley op de weg houden.
Jos Beeres is Groningen’s oudste wijnkoperij. Na ruim 130 jaar in de binnenstad verhuisde het bedrijf vorig jaar naar Noordbroek. In de statige boerderij ‘Oosterbroek’ heeft het bedrijf alle ruimte voor opslag en kantoren, én een winkel met terras en uitzicht op het Groninger-land.