Digital Wine Communications Conference

door | 21 sep 2015 | Nieuws

image003

Ontdek de nieuwste trends in wijncommunicatie op de Digital Wine Communications Conference

Dit jaar zal de 8e editie van de Digital Wine Communications Conference (DWCC) worden gehouden in Plovdiv, Bulgarije van 23 tot en met 25 oktober. Organisatoren van dit event zijn Ryan en Gabriella Opaz en Robert McIntosh van het Portugese wijn marketing  bureau Vrazon.
De DWCC trekt jaarlijks zo’n 300 wijnprofessionals van over de gehele wereld. Een groot deel hiervan is werkzaam in de internationale wijnhandel, denk hierbij aan wijnproducenten en wijnimporteurs. Daarnaast trekt de conferentie veel schrijvende pers zoals wijnbloggers en journalisten van de traditionele media.
Vorige edities van de DWCC zijn gehouden in Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Turkije en Zwitserland. De conferentie vindt dit jaar plaats in de 2e stad van Bulgarije, Plovdiv. Deze historische stad heeft naast veel monumenten ook een modern congrescentrum, waar de conferentie plaatsvindt.

Inhoud en Sprekers
Evenals voorgaande jaren zal de DWCC een groot en rijk scala aan communicatie en technische workshops en presentaties organiseren. Deze worden gepresenteerd door experts van over de gehele wereld en bieden een uitstekende basis voor netwerken en internationaal zaken doen. Daarnaast zijn er tal van proeverijen en masterclasses van bijzondere producenten en wijngebieden. Sprekers dit jaar zijn onder andere Ted Popov (General Manager Accolade Wines Europe), de Britse wijnjournalist Richard Hemming en Felicity Carter van Meiniger International. Op laatste dag staan bezoeken aan Bulgaarse wijnbedrijven op het programma, voor alle deelnemers aan de conferentie.

Informatie en inschrijving
Voor meer informatie en inschrijving, ga naar http://2015.dwcc.co/ . Wanneer u voor 1 oktober 2015 inschrijft maakt u gebruik van een kortingstarief van €300. Vanaf 1 oktober geldt het normale tarief van €450. Deelnemers aan de conferentie kunnen ook gebruik maken van voordelige deals in hotels in de stad. Verder zullen er ten behoeve van de deelnemers aan de conferentie gratis shuttle bussen rijden tussen Sofia en Plovdiv.

WineParis Vinexpo 2023