Oud Reuchlin & Boelen en Heineken Music Hall slaan handen ineen en verhogen wijnbeleving

door | 14 okt 2015 | importeurs, Nieuws

ORB_logo_2015_CMYK NEW (640x244)
Zoetermeer, 14 oktober 2015 – Oud Reuchlin & Boelen werkt samen met de Heineken Music Hall. De HMH is de afgelopen maanden flink verbouwd en biedt vanaf nu op verschillende horecaniveaus wijn en spijs concepten. Bezoekers kunnen genieten van toegankelijke wijnen van hoge kwaliteit voor, tijdens en na evenementen.

Wijnbeleving op verschillende niveaus
Op de begane grond profiteert de bezoeker van de snelle service bij de barren waar de SLURP! wijnen van Ilja Gort op Key Keg (grote recyclebare fusten) uit de tap worden geschonken. Bij de wijnbar zijn o.a. SLURPIES in kleine PET flesjes verkrijgbaar. Deze wijnen zijn gebotteld in gerecycled plastic en daardoor ideaal voor evenementen. In het nieuwe restaurant First, op de eerste verdieping, wordt voorafgaand aan een concert een driegangen menu met bijpassende wijnen van o.a. Vicente Gandia en MVSA cava geserveerd. Restaurantgasten krijgen de exclusiviteit om een uur eerder naar binnen te mogen, voordat de deuren van de HMH voor het publiek open gaan. Zo kunnen zij ontspannen genieten van de gerechten en zijn zij tevens op tijd voor het concert. Op de tweede verdieping bevindt zich de Legends Lounge, geschikt voor VIP partijen en op maat gemaakte feesten. Champagne Taittinger is hier de huisbubbel.

Toegevoegde waarde samenwerking
Oud Reuchlin & Boelen, Heineken Groothandel en de Heineken Music Hall streven naar kwaliteit. “Door de verschillende horecaniveaus bij de HMH, het brede assortiment van Oud Reuchlin & Boelen en de samenwerking met onze sterke partner Heineken Groothandel laten wij zien dat hoge kwaliteit producten en events goed samengaan. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met de Heineken Music Hall. Voor Oud Reuchlin & Boelen is het opnieuw een belangrijke stap in het verstevigen van de positie in het leisure / event segment”, aldus Eric Welles, algemeen directeur van Oud Reuchlin & Boelen.

Birgitte de Winter, directeur van de Heineken Music Hall vult aan: “Concertbezoekers leven vaak al tijden toe naar hun avond in de HMH. Wij stellen dan ook alles in het werk om die avond onvergetelijk te maken. Een goed glas wijn of zelfs een feestelijk glas Champagne draagt daar zeker aan bij. We zijn blij dat we dankzij Oud Reuchlin & Boelen een sterk portfolio van wijnen in huis hebben, ook voor onze zakelijke doelgroepen.”

Over Oud Reuchlin & Boelen
Oud Reuchlin & Boelen is opgericht in 1733 en is daarmee de oudste en tevens één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Het bedrijf richt zich met haar portfolio op horecabedrijven en gespecialiseerde wijnwinkels en staat bekend om haar brede premium merken portfolio. Voor meer informatie, zie: www.orbwijn.nl.
 
Over Heineken Music Hall
Sinds 2001 maakt de Heineken Music Hall haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. Het concept, wat internationaal totaal vernieuwend is, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is de locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek en ook geschikt voor B2B events zoals jaarvergaderingen, productpresentaties, bedrijfsfeesten en dinershows. Voor meer informatie, zie: www.heineken-music-hall.nl