Salentein consumentenactie 2015

door | 2 nov 2015 | importeurs, Nieuws

verbunt

De Salentein actie bij Wijnkring staat ook dit jaar weer in het teken van lekker eten en drinken.
Op 2 november start de grootste Wijnkring actie van het jaar: de Salentein consumentenactie. Ook dit jaar staat genieten van de wijnen van Salentein centraal. Of dit nu bij u thuis is of bij het Salentein restaurant in de buurt. Bij aankoop van 6 flessen Salentein Barrel Selection maakt u kans op een luxe diner voor 10 personen in het Salentein Restaurant in uw regio.
Na de succesvolle Salentein actie in 2014 maakt de Wijnkring-klant ook dit jaar weer kans op een luxe diner voor 10 personen bij het Salentein restaurant in de regio. Bij aankoop van 6 flessen Salentein Barrel Selection voor € 69.95 krijgt men een unieke actiecode waarmee je kans maakt op deze prachtige prijs. Ook is er een extra prijs in de vorm van een unieke Salentein proeverij voor 10 personen bij de Wijnkringwinkel in de buurt.
De Wijnkring-klant die online Salentein koopt kan uiteraard ook aan de actie deelnemen. Op www.wijnkring.nl/actie kan de klant kiezen om de wijnen thuis te laten bezorgen of af te halen in de winkel.
Jurgen Honing – Sales Manager van Wijnkring – geeft aan dat de koppeling van Wijnkring-ondernemer en de lokale horeca is uniek is. “Dit jaar zijn er weer 12 prachtige Salentein restaurants geselecteerd. De winnaarsdiners staan garant voor een unieke Salentein beleving bij u in de buurt.”