Wijn Import Nieuws Online.

door | 13 feb 2016 | importeurs, Nieuws

hansjakes

Nieuwsbrief voor wijnimporteurs, horeca, wijnhandel en wijnliefhebbers

Wijn Import Nieuws Online (WINO) is een nieuw business-to-business platform voor wijnhandel, horeca en andere professionals in de gastronomie. De nadruk ligt op business-to-business, maar aangezien wijnhandel steeds vaker samengaat met rechtstreekse verkoop via webshops, is WINO ook interessant voor particuliere wijnliefhebbers.

WINO is een maandelijkse (gratis) nieuwsbrief met in het verlengde daarvan de website wino.sjakes.com. De maandelijkse nieuwsbrief wordt in samenwerking met het grootste horecavakblad Entree en het belangrijkste onafhankelijke wijnmagazine Perswijn onder de aandacht gebracht van ruim 20.000 horecaprofessionals, wijnhandelaren, importeurs, deli’s, bloggers, pers, wijnliefhebbers en andere geïnteresseerden.

WINO is een project van freelance journalist en wijnspecialist Han Sjakes. Sjakes: “Na ruim vijftien jaar ervaring als journalist in de wijn, food en horeca heb ik besloten mijn eigen digitale nieuwsbron in het leven te roepen over de dynamische wereld van wijnimport en wijnhandel. Ik put onder andere uit een database van ruim 800 importeurs in alle soorten en maten. Daar ligt een enorme bron aan informatie verborgen die het verdient om gedeeld te worden.”

Kijk voor meer informatie op wino.sjakes.com.

’Informatief en inspirerend tot de laatste druppel’.