Betuws Wijndomein Wijngaard evenement

door | 14 apr 2016 | Nieuws, Redactie

b7b4da10-3e5e-4390-b1ad-99ed35dc8d29

Erichem – Op zondag 29 mei presenteert het Betuws Wijndomein de nieuwe jaargang mousserende wijnen; De LingeParel wit en rosé. Graag verwelkomen we u en uw gasten tussen 13.00 – 18.00 uur op het wijndomein met een sprankelend glas parelwijn. Natuurlijk kan er daarna ook geproefd worden van de nieuwe jaargangen stille wijnen! De lancering gaat, zoals voorgaande jaren, gepaard met een culinaire streekmarkt.

Culinaire markt
Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden u meer over het wijnmaak proces en de verschillende druivensoorten die zich in de wijngaard bevinden. Voel de ontspanning van de omgeving van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!

Mocht u zondagmiddag 29 mei verhinderd zijn, proef onze wijnen dan op een ander wijngaardevenement of bij één van de betere restaurants, wijnbars of wijnwinkels!

Er is altijd iets te beleven op het Betuws Wijndomein, we zijn het hele jaar open en de mogelijkheden tot evenementen zijn nagenoeg onbeperkt! Kijk voor gedetailleerde evenementen informatie over o.a. Aanschuiftafels, High Wines en het Wijnland Restaurant in de agenda!

Met vriendelijke groet,

Diederik Beker
Wijnmaker

WineParis Vinexpo 2023